Felcserélték az üzemanyagokat

Felcserélték az üzemanyagokat

- Kategória: Cikkek

A cég helytáll a tévedésért, és minden érintettet kártalanít. Ha ott tankoltál, ideje beleszagolni a tankba, és megkeresni őket…

 

Egy dolgozói hiba miatt kerülhetnek bajba a csepeli Auchan benzinkúton tankoló autósok és motorosok. Történt ugyanis, hogy múlt pénteken, azaz 2016. 07. 22-én az Auchan budapesti (Csepel, Rákóczi Ferenc út 277.) töltőállomásán az egyik beszállító elismert hibájából a 95-ös benzin és dízel üzemanyag nem a megfelelő tartályba került. A hiba észlelését követően a töltőállomást azonnal lezárták, és megkezdték a hiba elhárítását.

– Amennyiben a fenti napon 10:51-11:45 között 95-ös benzint vagy dízel üzemanyagot tankoltak és gépjárművük motorjának működésében bármilyen szokatlant tapasztalnak (akadozik, rángat), javasoljuk, álljanak meg és szállíttassák azt szakszervizbe. Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, érintett vásárlóink igazolt kárát természetesen megtérítjük – áll az Auchan közleményében.

tankolas-motor

Továbbá arra kérik az érintett vásárlókat, hogy további ügyintézés céljából vegyék fel a kapcsolatot velük az Auchan budapesti (Csepel, Rákóczi Ferenc út 277.) töltőállomásán, vagy Info Centerén (+36-40 10-90-10) keresztül.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz