Milliomos lett az RBiker alkalmazás

Milliomos lett az RBiker alkalmazás

- Kategória: Hírek, Kiemelt cikk
0

A 2015-ben indult, s azóta rendkívüli népszerűségre szert tett RBiker applikáció készítői nem mindennapi jubileumot ülhettek a minap – a felhasználók által feltöltött túrák teljes hossza immáron eléri a kétmillió kilométert.

A motorosok elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Google Play-ben – több száz szavazat után – jelenleg 4,7 osztályzatot kapott az RBiker, mely feltartóztathatatlanul gyarapítja táborát és kilométereit. A tavaly év végén még „csak” hétezer fős felhasználói kör napjainkra már 9300-9400 motorosra duzzadt, s ennek is köszönhető, hogy

az általuk feltöltött túrák mennyisége a húszezret közelíti, hossza pedig 2017 májusában elérte a kétmillió kilométert.

rbiker
A végtelenbe és tovább: az alkalmazást használó motorosok egy év alatt megháromszorozták (!) a feltöltött kilométerek mennyiségét. Le a kalappal!

Hasznos funkciók tömkelege az RBikerben

Már elindítás után feltűnik, hogy gyakorlati tapasztalatokon alapuló programról van szó, mely mögött aktív motorosok állnak, elvégre a legfontosabb menüpontok, mint a rögzítés, a leállítás vagy egy-egy fotó csatolása rendkívül egyszerűen, a motor nyergében is pár pillanat alatt elérhetők.

RBiker
Járj bármerre is, az offline üzemmódnak köszönhetően mindig rögzítheted a túra útvonalát és az ott készült képeket

A fejlődés tehát töretlen, s úgy hírlik, hogy a készítők hamarosan újabb hasznos és forradalmian újszerű funkciókkal, segédletekkel bővítik egyre népszerűbb RBiker applikációt. Ígérem, ha fejlesztésük megvalósul, újra ellátogatunk hozzájuk, és egy teszt keretében újra kipróbáljuk az immáron még sokrétűbb alkalmazást.