Ducati szalon és szerviz Budapesten (X)

Ducati szalon és szerviz Budapesten (X)

- Kategória: Hírek
0

Gyakran felmerül a fórumokon, hogy a főváros környékén hol javíttathatják motorjaikat a Ducati-tulajdonosok. Nos, napjainkban ez már nem kérdés, mivel a Nagykőrösi úton működő kereskedés immáron hivatalos Ducati márkaszerviz is lett.

A Motorradnál nem csak a karbantartásban tudnak segíteni, hiszen Ducati szalon is nyílt az M5 bevezető mellett, ahol megcsodálhatjuk a legszebb 2017-es újdonságokat, mint a Monster 797, a Multistrada 950 vagy éppen a „tökéletes utcai sportmotorként” aposztrofált Supersport.

A megnövelt, 12 ezer kilométeres intervallumoknak köszönhetően az új Ducatik szervizelése már korántsem annyira költséges, mint korábban

Ha Ducati, akkor Motorrad!

Ráadásul most akciós árlistából szemezgethetnek az új Ducatik vásárlói, emellett gyári alkatrészekkel, kiegészítőkkel és ducatis ruházattal várják a Motorradban a Desmo-hívőket.

Ilyen könnyen még nem lehetett új Ducatid: a 2017-es újdonságok bevezető áron kaphatók, emellett számos modellhez komoly engedménnyel juthatsz hozzá

Ha semmiről nem szeretnél lemaradni az olasz prémiummárkával kapcsolatban, érdemes követni őket Facebook-oldalukon is. Ez már csak azért is ajánlott, mert mostanában tényleg nagy a sürgés-forgás a bolognai vörösök háza táján.

Vásárlás előtti átvizsgálást és szakszerű téli tárolást is vállalnak, de használt Ducati adás-vételért – vagy akár új modellek kipróbálásáért – is érdemes ellátogatni a Nagykőrösi úton található Motorradba

Nemrégiben mutatták be a Panigale kéthengeresét leváltó V4-es erőforrást, a Desmosedici Stradalét, míg a 2018-as modelleket november 5-én, vasárnap, a 75. EICMA előestéjén leplezik le, amit Ti is élőben követhettek az alábbi linken.(X)