Cicik és motorozás? A siker garantált…

Cicik és motorozás? A siker garantált…

- Kategória: Cikkek, Közélet
0

Szó sincs hatásvadász címről, a három amerikai motoroscsaj tényleg azért kampányol – mellbedobással és nem akármilyen névvel -, hogy mecénásokat szerezzen a motoroshölgyeknek.

Nemes egyszerűséggel Boobsternek nevezték el egyesületüket, mely idén októberben alakult, igaz, előkészületeik már évekkel korábban megkezdődtek. Laura Gass, Juliann Pokorny és Ellena Rodriguez célja, hogy felhívja a figyelmet a pályamotorozással, félprofi sporttal kacérkodó hölgyekre, valamint segítséget nyújtson a potenciális támogatók, cégek felkutatásában.

Elég nehezen fordítható – mint minden amerikai szóvicc -, de röviden a lényeg: a Booster egyesületek a felkarolásról, támogatásról szólnak, ezt kombinálták a Boobs (mellek) kifejezéssel, hogy nyomatékosítsák – a szebbik nem tagjait segítik

Igazán ötletes kezdeményezés, s látva, hogy itthon milyen sok tehetséges hölgy motorozik, akár érdemes lenne honosítani is. Már csak azt kell kitalálni, hogy az ötletes szóviccet miként lehet átültetni magyar nyelvre – Nektek van ötletetek?