Hé, Te motorozol mentőskabátban?

Hé, Te motorozol mentőskabátban?

- Kategória: Gyorshírek
19

Felháborodtak az OMSZ munkatársai, s joggal: valamelyik robogós az ő szolgálati ruhájukban nyomul Budapesten…

Több bejelentés érkezett a mentőkhöz, miszerint egy mentőskabátot viselő futártól vehették át a megrendelt pizzát többen is a fővárosban. A robogós indokolatlan viseletére már vonuló bajtársaink is többször összeráncolták a szemöldöküket, ám beszélni nem tudtak vele. A mentők bár felkeresték az érintett éttermet, de furcsa választ kaptak a még furcsább jelenségre.

– Hogy milyen ruhában motorozik a futár, az csak az ő dolga. Tőlünk aztán lehet bármiben, csak vigye ki a pizzát minél hamarabb

hangzott a válasz.

Feljelentés a futár egyenruhája miatt

– Megpróbáltuk ugyan megtalálni a futárt is, de ebben nem volt partner a megrendeléseiért aggódó vállalkozó. A mentők arculati elemivel díszített ruhát tehát tovább hordja az erre jogosulatlan futár, aki ellen a mentők megtették a szükséges jogi lépéseket. A piros mentős kabátot sárga fényvisszaverő csíkok teszik jól láthatóvá akár szürkületkor is, valószínűleg ezért lehetett vonzó a viselete.

futár
Aki ilyen felvarrót visel, az betegeket hoz, nem pizzát… (Kép: OMSZ)

A visszaélésektől tartva szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az említett futár nem az Országos Mentőszolgálat dolgozója! – áll az OMSZ felhívásában, hozzátéve, hogy melegen ajánlják, hogy az érintett futár mielőbb váltson másik gúnyára, már csak saját érekében is.

Kedves Olvasók: Ti is találkoztatok a sajátos ruhában nyomuló robogóssal?