Ecsédi Motoros Búcsú: találkozunk 2018-ban is!

Ecsédi Motoros Búcsú: találkozunk 2018-ban is!

- Kategória: Hírek
0

Nagy örömmel adjuk közre a Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány beharangozóját az immáron 12. alkalommal szervezett Motoros Búcsúról – fogadjátok szeretettel!

Kedves Motorosok! A Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány Kuratóriuma úgy határozott, hogy már most, az év első napjaiban közreadja a 12. Motoros Búcsú eseményének dátumát. Célunk ezzel, hogy elkerüljük a közeli motoros rendezvények, országos jelentőségű alkalmak, valamint egyházi emlék-, ünnepnapok megrendezésével kapcsolatos ütközését.

Ennek oka, hogy az egyházi ünnepek mozgó ünnepeket is tartalmaznak, mint például a Húsvét vagy a Pünkösd. A motoros zarándoklatot általában május hónap harmadik hétvégéjén tartjuk, azonban idén a Pünkösd pontosan május 20-ra esik, így a kuratórium döntése értelmében, a 12. Motoros Búcsú esemény hivatalos dátuma idén: 2018-ban május 25-26!

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk az immáron 12. alkalommal megrendezésre kerülő motoros zarándoklatra! A 2018-as esemény is bővelkedik remek előadásokkal, bemutatókkal, lelkiségi és kiemelt programokkal, melyekről hamarosan részletesen mesélünk. A Szentkút-völgye Boldogasszony kápolna 2018-ban is örömmel ad helyet a Motoros Búcsúnak, ahol a mottónk érvényesül:

“Jó példával élni két keréken!”

Üdvözlettel,

Csontos Péter

Kapcsolódó anyag: Interjú a kuratórium alapítójával a jubileumi Motoros Búcsú előtt