Itthon is rekordot döntött a BMW

Itthon is rekordot döntött a BMW

- Kategória: Hírek
0

A BMW Motorrad tavaly csaknem húszezer darabbal több motort adott el világszerte, mint 2016-ban, s az itthoni forgalomra sem lehetett panasz – ők voltak az 500 cm3 feletti szegmens éllovasai.

A január végén közzétett összesítésből kiderült: a társaság soha nem látott sikereket ért el 2017-ben, a 367 darabos magyarországi értékesítés 35,4%-os növekedést jelent. A nagymotorok osztályában elért 26%-os bővülésnek köszönhetően a vállalat piacvezető lett a szegmensben: minden negyedik tavaly forgalomba helyezett, új, 500 köbcenti feletti motor BMW volt hazánkban.

A BMW tarolt a nagymotorok között

– Nagyon sikeres és kiegyensúlyozott volt a márka tavalyi teljesítménye, minden márkánkkal új értékesítési rekordot értünk el Magyarországon – szögezte le Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.

bmw
Egyedül az élen – a nagymotorok között egyértelműen a BMW vitte a prímet

– A BMW Motorrad hetedik éve dönt rekordot világszerte és tavaly Magyarországon is, remekül kiegészítve ezzel a személyautó kínálatot. A 2018-as év számos új modell bevezetését hozza majd, soha ennyi újdonságot nem mutatott még be a vállalat egy év alatt, így biztosak vagyunk benne, hogy idén is új csúcsokat érünk majd el mind a globális, mind a magyar piacon – tette hozzá.