GumiGuru: a gyárinál jobbat keresek Honda NC700X-re

GumiGuru: a gyárinál jobbat keresek Honda NC700X-re

- Kategória: Gumiguru
0

DOT-szám? Helyes guminyomás? Eltérő méretek? Minden kérdésre válaszolnak az R17.hu szakértői, Szabó Roland és Soltész Norbert!

Szeretnél Te is kérdezni tőle? ITT megteheted – Hamarosan jelentkeznek a részletes, mindenre kiterjedő válasszal!

KÉRDÉS

 

Kedves Gumiguru! A következő a kérdésem: 2012-es NC700X motoromon elöregedett mindkét gumi – mit ajánlanál a régiek helyett? Átlagos felhasználás mellett évi 5-6000 km-t motorozom.

Köszönöm!

VÁLASZ

Kedves Kérdező! A motor felépítését, a célközönséget, plusz felhasználási módot vizsgálva véleményem szerint túrasportgumit érdemes felszerelni erre a motorra. Az évi 5-6000 km-es futást ismerve bátran mondhatom, hogy akár 2-3 szezont is motorozhatunk egy szett abronccsal. A kínálat lenyűgöző, így gyakorlatilag csak rajtunk múlik, hogy milyen abroncsot szerelünk fel.

Honda NC700X

Mivel nem írtál igazán kritériumokat, hogy pontosan mit is vársz a köpenytől, így csak nagy vonalakban tudok neked alternatívákat hozni. Leírom a legnépszerűbb abroncsokat a kategóriában, ha ezek közül választasz, akkor tuti nem lősz mellé, ennyi motoros nem tévedhet. Szóval a választék: a Michelin Road sorozat bármely tagja, a Bridgestone BT023, a Pirelli Angel ST és a Dunlop RoadSmart II/III egyaránt jó lesz a gépedre.