Motoros szálláshelyek és programok karnyújtásnyira!

Motoros szálláshelyek és programok karnyújtásnyira!

- Kategória: Események, Hírek, Túra
0

Felfedeznél egy ismeretlen környéket, de nem tudod, hol látják szívesen a motorosokat vagy mit érdemes megnézned arrafelé? Íme, itt a megoldás – interaktív térkép motorosoknak!

Éppen egy éve számoltunk be róla, hogy elindult az RBiker szolgáltatása, melyben hazánk – és a nagyvilág – legfontosabb motoros célpontjait gyűjtötték csokorba. Nem volt hasztalan felhívásunk, hiszen azóta érdekes látnivalók, motorosbarát szálláshelyek és egyéb hasznos címek ezreit rögzítették a felhasználók, mi több, a bajba jutott társaknak is segítettek a megbízható szervizek, műhelyek feltöltésével.

RBiker – több egyszerű túraalkalmazásnál…

Csak szálláshelyből és étteremből több mint 130-at ajánlottak a motorosok, lefedve Magyarország szinte teljes egészét, de érkeztek már klassz határon túli szálláshelyek is, ami a motoros túrázóknak lehet hasznos hosszabb kirándulásaik során.
Bármerre is járj, érdekes helyek várnak, melyeket ezentúl még könnyebb lesz megtalálnod az alkalmazással. Részletekért kattints a képre!

Emellett az RBiker szolgáltatása akkor is hasznos lehet, ha nem tudod, merre keresd a legközelebbi töltőállomást, ugyanis hazánk összes MOL kútja – szám szerint 430 (!) – is megtalálható az adatbázisban.

Strandolni szeretnél vagy motorosbarát szállást keresel? Esetleg szervizre van szükséged, hogy gyorsan elhárítsd az útközben felbukkant problémát? Legyen szó bármelyikről, a megoldás egy kattintásra van tőled az RBiker alkalmazásában!

A számítógépen, telefonon és táblagépen egyaránt könnyen kezelhető felület garantálja, hogy másodpercek alatt megleled a neked tetsző célpontot és/vagy látnivalót. Ha megtaláltad, nincs más hátra: nyeregbe, fedezz fel új, mások által kipróbált és ajánlott helyeket hazánkban, illetve a környező országokban! Jó utat!

Segítünk, hogy könnyebben eligazodj! A rovat támogatója a legnépszerűbb hazai túramotoros alkalmazás, az RBiker

Arra kérünk, töltsd fel Te is kedvenc fagyizód, éttermed vagy látványosságod címét az RBiker adatbázisába, hogy a többi motoros is megtudja, merre érdemes mennie, ha a környéken jár!

Hasznos linkek: új célpont feltöltése – Motoros szálláshelyek Magyarországon és Európában, RBiker alkalmazás letöltése Androidra és iOS-re.