Újabb tesztgyőzelmet szerzett a Continental

Újabb tesztgyőzelmet szerzett a Continental

- Kategória: Hírek
2

Ezúttal a Continental ContiRace Comp. Endurance nem talált legyőzőre – vizes felületen egyik hipersportgumi sem tudta megelőzni.

A PS sportmotormagazin idén júniusi tesztjében négy hipersportabroncsot teszteltek profi pilótákkal, s a próba során – nedves útfelületen – a ContiRaceAttack Comp. Endurance bizonyult a legjobbnak. Az összevetésben 294 pontot szerzett a lehetséges 330-ból, míg a teljes tesztnap végén – az elérhető 100-ból – 88 pont állt a Continental ContiRace bejegyzés mellett, amivel második helyen zárt.

Méltatták a Continental ContiRace tapadását

– Mostoha körülmények között is rendkívül gyorsan bemelegedett, és onnantól lenyűgöző teljesítményt nyújtott, különösen fékezés közben mutatott stabilitása révén emelkedett ki a mezőnyből. Nedves úton is határon motorozni, ráadásul mindezt bőséges visszajelzéssel? Ebben a ContiRace a legjobb saját kategóriáján belül – összegezték tapasztalataikat a PS tesztelői.

Continental ContiRace

Nedves körülmények között egyszerűen nincs ellenfele, míg összességében a második legjobb köpeny saját kategóriájában – áll a PS tesztjének eredményhirdetésében

A ContiRace 120/70-17-es első, valamint 160/60-tól 200/55-ig terjedő hátsó méretekben kapható a Continental hazai forgalmazóinál.