Túraenduró és sportmotor érkezik a Harley-Davidsontól!

Túraenduró és sportmotor érkezik a Harley-Davidsontól!

- Kategória: Kiemelt cikk

Négy év alatt 21 új modellt leplez le a Harley-Davidson, közöttük egy egészen formabontó endurót és egy parádés, burkolt sportmotort is.

 

Vadonatúj, folyadékhűtésű erőforrást fejleszt a Harley-Davidson, ráadásul a forgattyúház sokoldalúságából fakadóan ez közös alapja lesz a következő években megjelenő, 975 és 1250 köbcenti közötti változatoknak. A V2-es újdonságokat olyan szenzációs modellek kapják, mint a túraendurók mezőnyét erősítő Pan America 1250, a vagány Streetfighter 975 vagy éppen a sokatmondó nevű Custom 1250.

Egyszerűen gyönyörű lett a 1250 Custom

A Harley-Davidson új endurója, a Pan America

A BMW R 1200 GS által fémjelzett kategóriába érkezik a Pan America, mely – az első képek alapján – 19-es, fűzöttküllős első keréken fut, szabad hasmagassága messze húsz centi feletti, s formabontó első lámpájával garantáltan kitűnik a tömegből.

Harley-Davidson pan america

Ilyet tuti nem találsz – a Harley-Davidson egészen új, szokatlan formatervvel rukkolt elő. Kérdés, hogy mennyire jön be a leendő vevőknek?

Ráadásul azt is megerősítették, hogy új piacokat és vevői rétegeket céloznak meg, ezért nagyobb hangsúlyt fektetnek az online marketingre, modellpalettájukat pedig lefelé bővítik: szerényebb teljesítményű elektromos motorok, valamint 250-es allrounderek is megjelennek kínálatukban 2022-ig.

Mintha csak egy új Buell lenne, úgy fest a Harley-Davidson újdonsága, a Streetfighter 975

Kíváncsian várjuk, hogy mikor látnak napvilágot újabb részletek – izgalmasnak tűnik az új paletta, élen a látványos Pan Americával, mely – a tengerentúlon és Európában – sok borsot törhet az európai és japán gyártók orra alá.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz