Elítélték a Rékasi Károlyt elgázoló autóst

Elítélték a Rékasi Károlyt elgázoló autóst

- Kategória: Hírek
6

Kezdetben úgy tűnt, szabálytalan előzés miatt a színész húzza a rövidebbet, de végül kiderült az igazság: az autós hibázott, amikor bekanyarodott az őt előző Rékasi elé.

Anno részletesen kiveséztük a három éve történt balesetet, illetve annak körülményeit, s ThomAce arra jutott, hogy bármit is harsognak a pletykalapok, itt bizony csak az autóst ítélhetik el. Hihetetlen, hogy akkor a bulvárlapok már arról írtak, a motoros vétett a KRESZ ellen, s mindezt arra alapozták, amit a balesetet okozó VW sofőrje mesélt… Akit érdekel részletesen, miért is szabályos a Háros utcai kereszteződésben előzni, itt elolvashatja az elemzést:

Rékasi-baleset: Hát senki nem ismeri a KRESZ-t?

A súlyos sérüléseket szenvedő Rékasi és az autót vezető R. Miklós ma állt bíróság elé, ahol – miként cikkünk alapján várható volt – a sofőrt találták vétkesnek.

rékasi baleset
A baleset után készült fotón jól látszik, hogy a mellékutcára balra beforduló Passat bal oldalának ütközött a robogó

Noha a színész maradandó egészségkárosodást szenvedett, egyik lába most is rövidebb, a Volkswagen vezetőjének nem kell börtönbe vonulnia. Hathónapos, másfél évre felfüggesztett fogházbüntetést kapott, de az ítélet egyelőre nem jogerős.