Terence Hill: Magyarországra jövök az új filmemmel!

Terence Hill: Magyarországra jövök az új filmemmel!

- Kategória: Hírek
0

Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni. Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország! – írta Terence Hill saját Facebook-oldalán, mégpedig magyarul…

A látogatás apropója a Me ne vado per un po, azaz Eltűnök egy kis időre munkacímmel készített motoros road movie bemutatója, amivel barátja, színésztársa emléke előtt tiszteleg. A 78 éves színész egyébként is sokat motorozik egy Harley nyergében, így adta magát az ötlet, hogy forgasson egy látványos filmet szeretett V2-esével.

Terence Hill üzenete a magyar rajongóknak

A film európai premierje 2018 áprilisában, Olaszországban volt, s a friss hírek szerint kora ősszel már nálunk is mozikba kerül.

Hungary! I´m coming!

Hungarian trailer premiere, I like it very much!Kedves Magyarok!Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát (https://www.facebook.com/romismozi), ott mindent infót pontosan megtudhattok.Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Közzétette: Terence Hill – 2018. szeptember 5., szerda

A történet Olasz- és Spanyolország legszebb részein játszódik, de a látványos szerpentinek és a motorok mellett persze nem maradnak el a pofonok sem, sőt a hagymás bab is „szerephez jut…”