Bőrbe varrt emlékek – a legbámulatosabb motorsport-tetoválások

Bőrbe varrt emlékek – a legbámulatosabb motorsport-tetoválások

- Kategória: Bulvár, Cikkek, Közélet, Őrületek

Bizony sokan akadnak, akik olyan elvetemült rajongói egy-egy sportágnak vagy versenyzőnek, hogy a testükön szeretnék viselni az ehhez kapcsolódó mintákat. A sebtében felvitt macskakaparások mellett sok művészi munkát is találhatunk, ezekből gyűjtöttük össze a legszebbeket.

 

Amióta világ a világ, az emberek szívesen díszítették bőrbe varrt motívumokkal testüket, például az első tetoválással maga a Jégember, Ötzi büszkélkedhetett, de Sissi, Széchenyi és Kossuth testét is bőrbe varrt ábrák borították. Míg a tetoválásoknak régen konkrét jelentőségük volt, például mágikus tulajdonságokkal ruházták fel őket, ma már az esztétikum az elsődleges szempont.

tetoválás
Ezen a tetováláson szintén Rossi hasít…

Nincs új a nap alatt, valószínűleg már mindent felrajzoltattak, amit csak lehet, így nem meglepő, hogy bőven akadnak a motorsportokhoz köthető motívumok is.

A RedBull munkatársai felkutatták az interneten fellelhető legszebb, legkidolgozottabb tetoválásokat, melyek között láthatunk elképesztő Formula–1-es szimbólumokat, egyéb autóversenyes rajzokat, no és persze MotoGP-hez köthető alkotásokat is. Íme, fenti galériánkban láthatóak a legdekoratívabb munkák az Instagramról!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz