Megvéd a traffipaxtól az új magyar fejlesztés

Megvéd a traffipaxtól az új magyar fejlesztés

- Kategória: Hírek
6

Aligha kell bemutatni az autósoknak és motorosoknak a hazai fejlesztésű Traffi Huntert, mely korábban elnyerte az Év Alkalmazása díjat. Most egy hasznos eszközzel bővül a népszerű szolgáltatás.

Rém egyszerűen működik a Traffi Hunter: ha balesetet vagy sebességmérőt látsz, csak jelölöd az applikációban, a többiek meg jól elkerülik a helyet, és mindenki nyer. Igen ám, de mi történik, ha egyedül ülsz az autóban vagy motorral közlekedsz éppen? Csak szabálytalankodva, a telót nyomkodva jelentheted a helyzetet,

vagyis segíteni próbálsz, de közben pont veszélybe sodorsz másokat, amíg nem a forgalomra, hanem a mobilra figyelsz.

Ezen segít a nemrég bemutatott kiegészítő, a különös nevű ooono (sic!), melyet a műszerfalra téve figyelmeztetést adhatsz vagy kaphatsz a várható veszélyekről.

Az eszköz rém egyszerűen működik: ha egyszer megnyomod, akkor elhelyez egy jelzést az alkalmazásban, hogy ott éppen sebességet mérnek, ha kétszer, akkor pedig egyéb veszélyre utaló ikont.

Traffi Hunter és ooono – tökéletes páros

Ez azonban nem minden, ugyanis a korábban általunk tesztelt Kiyo traffipax-előrejelzőhöz hasonlóan figyelmeztet is, ha ilyen gócponthoz közelítesz. Feltűnően villog a kérdéses szakasz előtt, így felkészülhetsz a torlódásra, kerülőutat kereshetsz vagy éppen lassíthatsz, ha kell.

Alig másfél centi magas, egy mozdulattal rögzíthető és még tölteni sem kell – ezek az ooono legfontosabb erényei (A képre kattintva részletes leírást olvashatsz az újdonságról).

A gomb rögzítéséhez nincs szükség kötőelemre, és a töltést is elfelejtheted, ugyanis a gyári CR2450 lítium elemmel hozzávetőleg egy éven át működik. Az eszköz máris kapható – ha Te is beújítanál egyet, a Traffi Hunter oldalán olvashatsz további részleteket róla, illetve ott meg is rendelheted.