„Kapós” az új kárbejelentő alkalmazás

„Kapós” az új kárbejelentő alkalmazás

- Kategória: Hírek
0

Noha csak egy hete jelent meg, máris egy nagyvárosnyi ember töltötte le a kék-sárga baleseti bejelentőt kiváltó alkalmazást.

Sajnos nem volt ok nélküli a sok-sok letöltés, ugyanis már az első napokban közel ötvenen jelentették be ezen keresztül az ütközéseket, sérüléseket. Egyébként már 62 ezren használják az Európában is újszerűnek számító applikációt, ami iOS-re, illetve Androidra is elérhető.

Mintha csak nekünk találták volna ki az e-kárbejelentőt…

Nekünk, motorosoknak különösen problémás éveken át tisztán, szárazon, biztonságban megőrizni az eddig használt, vékonyka, indigós papírokat, hiszen a kétkerekűeken nincs kesztyűtartó és hasonló hely, ahol ezt megtehetnénk. Ezért aztán arra buzdítunk mindenkit, hogy

az alábbi linkről töltse le az alkalmazást,

így ha ne adja ég baleset éri, nem kell autósoktól kikönyörögni a jó öreg kék-sárgát. Egyébként az app azért is hasznos, mert képeket és videókat csatolhatsz a balesetről, így egy helyen meglesz az összes bizonyíték, ha később kérdés merülne fel.

Utánakérdeztünk, hogy milyen hibák, hiányosságok merültek fel az alkalmazás megjelenése után. Szerencsére elenyésző a problémák száma, gyakorlatilag minden letöltő (egészen pontosan a felhasználók 99,8%-a) simán boldogult az applikációval, inkább arra volt panasz, hogy csak KGFB-alapú kárrendezésre alkalmas, tehát a Casco-károkat továbbra is személyesen kell bejelentenünk

Ráadásul az app használatával megúszol pár plusz kört is, hisz’ így már nem muszáj személyesen bejelentened a biztosítónál az ütközést – ami egyébként kötelező -, mivel az alkalmazás ezt is kiváltja.

4sr HUngary