Legyen motorosrendőr az Év Embere!

Legyen motorosrendőr az Év Embere!

- Kategória: Hírek
0

Az elmúlt évek kimagasló eredményei után 2018-ban is magunk mögé utasítottuk a komplett európai motorosrendőr-armadát az egyenruhások kontinensviadalán, így nem csoda, hogy az első helyezett Kótner Zoltánt jelölték az Év Embere címre. Most rajtunk a sor – a mi szavazatunkon múlik, hogy ő lesz-e a nyertes!

2018 áprilisban rendezték a motorosrendőrök meghívásos összecsapását, ahol az egyes nemzetek saját szolgálati járműveikkel léptek pályára a sok-sok akadályt felvonultató, nagyjából másfél perc alatt teljesíthető körön. A rendezők ezúttal is kitettek magukért, sok-sok ötlettel építették fel az egyes fordulókat, és nem volt hiány speciális feladatokból…

Kótner Zoltán – magyar motorosrendőr Európa élén

Büszkén számolhatunk be róla, hogy a kétfős hazai csapat első és második helyen végzett – Kótner Zoltán és Major Zoltán uralta a dobogót 1:06-os és 1:10-es idővel, míg a francia Thierry Truet állhatott a pódium harmadik fokára 1:13-mal.

Hogy eredményük mennyire kiemelkedő, azt remekül példázza, hogy a közel két tucat induló átlagos időeredménye 1 perc 26 másodperc lett, azaz 16, illetve húsz másodpercet faragtak a mezőny szintidejéből. Az már csak hab a tortán, és külön megtiszteltetés számunkra, hogy a győztes, Kótner Zoltán barátunk anno tanított is minket, bizonyítva, hogy motorosként és oktatóként is megállja a helyét.

Az Év Embere választás – 2018

2018-ban a Nógrád Megyei Hírlapban 50 alkalommal jelent meg egy-egy interjú, mégpedig olyan emberekkel, akik azokban a napokban, hetekben a legtöbbet tették érte, hogy öregbítsék Nógrád megye és hazánk jó hírnevét. Természetesen közöttük van az EB-nyertes Kótner Zoltán is,

akire EZEN a linken tudtok szavazni.

Január 20-ig minden nap egyszer voksolhattok Kótner Zoli barátunkra, aki már most több mint ötszáz szavazatot gyűjtött. Hajrá, legyen egy motoros az Év Embere!