Programajánló: egy falatnyi Olaszország

Programajánló: egy falatnyi Olaszország

- Kategória: Cikkek
0

Ha nincs türelmed kivárni a nyarat, hogy újra a Dolomitok lankáin vagy a tengerparton élvezd az olasz muzsikát és ízeket…

Bizonyára sokan olvastátok Emese hasznos, és átfogó baleset-megelőzési, illetve vezetéstechnikai sorozatát, amelyben sorra vette a műszaki felkészítés, a fékezés vagy éppen a városi és lakott területen túli közlekedés legfontosabb praktikáit. Most is ő szól hozzátok: saját szervezésű programjára invitálja a motorosokat:

Köszöntsük együtt a tavaszt, és mi lenne erre jobb alkalom, mint egy igazi olasz vacsoraest? A méltó ünnepléshez megidézzük az eredeti olasz büfékonyhát, amiben két séf, név szerint az olasz származású Alberto Rocchi és Lánczos Sándor lesznek segítségünkre.

Motorozás és bor? Egyszerre nem ajánljuk, de Mecseknádasdon mindkettőt élvezheted, hisz’ az esti borozás után helyben megszállhatsz, és ráérsz másnap felfedezni a mecseki szerpentineket

Alberto nemrég költözött a messzi taljánföldről Mecseknádasdra, mondhatjuk, hogy tulajdonképpen a szomszédunk, aki latinosan vidám, mosolygós jellemével, azonnal belopta magát a szívünkbe. Imádja a jó zenét, a jó ételeket és a jó borokat, így ezen az estén tényleg komplex szolgáltatást nyújt, hiszen nemcsak a konyhában tüsténkedik, hanem énekelni is fog! Előadásában olyan klasszikusokat hallhatunk, mint a Con te Partiro, a Nessun dorma vagy a Luna Tu.

Egy falatnyi Olaszország Mecseknádasdon

Az este további részében az Alberto által megálmodott és az ő irányításával elkészített fogások kerülnek az asztalra, úgymint friss salátatálak, friss lazac különböző ízletes mártásokkal és borjú tonhalmártással, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Természetesen a meleg ételek és a desszertek sem hiányozhatnak, egyebek mellett lasagne duó, rozmaringos porchetta és olasz házi jégkrém színesíti a büféasztalt – áll Emese meghívójában.

Ha egyszer megkóstolod az eredeti lasagnét, soha többé nem éred be a fagyasztott utánzatokkal…

Ha Te is részt vennél a március 16-án, délután négykor kezdődő esten, keresd Hetényi Emesét
a +36 20 222 8481-as telefonszámon, illetve az emese.hetenyi@hetenyipince.hu e-mail-címen. A vacsora ára 6990 Ft/fő, amit március 12-ig fizethetsz be (készpénzben, bankkártyával vagy OTP/K&H SZÉP kártyával) személyesen a Hetényi Pincészetben, illetve átutalással a Dél Takaréknál vezetett, 50300185-15305181-es bankszámlaszámra. Jó étvágyat, jó szórakozást!

(X) – Támogatott tartalom