Újabb elismerés az INNOVV kameráknak

Újabb elismerés az INNOVV kameráknak

- Kategória: Hírek

A csaknem 240 ezer Facebook-követővel büszkélkedő Motorcycle.com is beválasztotta az INNOVV kamerákat az „Ingázók leghasznosabb felszerelései” közé.

Az elismert magazin összeállításában – fűthető ruházatok és markolatok, defektjavítók stb. – mellett egyedüli elektronikai eszközként megjelent az INNOVV folyamatosan rögzítő kameraszettje, a K2 is, mely kapcsán kiemelték:

 

Mi itt a Motorcycle.com-nál már jó ideje lelkes rajongói vagyunk az INNOVV cuccoknak, ami nem is csoda, hiszen ez rögtön lebuktatja a hibázó sofőröket, akik leszorítják vagy vészfékezésre kényszerítik a motorosokat, majd utólag megpróbálják letagadni, hogy butaságot csináltak. Ráadásul a K2 fejlesztésekor minden hibát kijavítottak, amit a K1-nél szóvá tettünk, miközben továbbra is megfizethető maradt és megőrizte korábbi erényeit.

innovv
Az INNOVV sikerének egyik titka, hogy folyamatosan figyelik a tesztelők, illetve vásárlók visszajelzéseit, s ez alapján fejlesztik készülékeiket

A két kamerával, immáron vízálló központi egységgel és GPS-vevővel megspékelt készlet lazán kommunikál a telefonunkkal, így tényleg gyerekjáték a kezelése. Az már tényleg csak ráadás, hogy a 120 fokos látószög, a 1080p-minőségű kép és a folyamatos felvétel garantálja, hogy tényleg semmiről nem maradunk le – mesélték az INNOVV K2-ről.

Ajándék az INNOVV-tól

Ha mindez nem lenne elég csábító, a kamerák hazai forgalmazója májusban egy ajándékkal is meglepi vásárlóit: minden vásárló egy 64 GB-os MicroSD kártyát kap a kamera mellé, hogy az eszköz azonnal készen álljon a munkára.

innovv
Észrevétlen, ám annál hasznosabb extra az INNOVV első és hátsó kamerája, amivel folyamatosan rögzíthetsz motorozás közben

Te is szeretnéd elejétől a végéig felvenni a túrát és az ingázás közben megtett utat? Nosza, keresd fel az INNOVV.hu oldalt, ahol részletes leírásokat és tesztvideókat találsz a Motorcycle.com által is elismert kamerákról!

Continental 2019

Facebook Comments

5 Comments

 1. Azt lehet tudni, hogy mikor jön a következő generáció? Több FPS, jobb minőségű felvétel (youtube videókban gyakran hullámzik a kép), nagy teljesítményű gps vevő és kiegészítők a lencsék védelmére. A mostani rendszer érdekes, de még nem eléggé kiforrott. Egy igazán profi összeállításra már befizetnék.

  1. Ez a lencsevédő jó ötlet! 😉 Egyébként én is mustrálom egy ideje, de nekem elég lenne egy csak első. Ár/érték arányban is jobbnak tűnik a C5.

   1. Videóba vágva is látványos egy hátra néző felvétel és a baleset is könnyen utolérhet abból az irányból. Engem már kétszer toltak meg eddig hátulról autóval. Elég szar érzés, mert teljesen váratlanul ér. Szemből balesetnél még van egy másodperced felkészülni.

   1. Sándor Antal Nagy

    Ez a kép az Egyesült-Királyságban Innovv termékeket használók visszajelzéseit tartalmazza.

Válasz