Kifeszített kötél miatt halt meg az őrbottyáni motoros?

Kifeszített kötél miatt halt meg az őrbottyáni motoros?

- Kategória: Gyorshírek
15

Egy évtizeddel a szerencsétlen sorsú maglódi rendőr halála után most ismét drótkötél miatt veszíthette életét egy endurós…

Egy arra sétáló hölgy bukkant ma délután a motoros holttestére a Vácrátóthoz közeli erdőben. A helyszínelés során azt állapították meg, hogy feltehetően nagy sebességgel, vagy legalábbis az útminőséghez viszonyítva túl gyorsan haladt, majd egy fának ütközött:

A rendőrség helyszínelés közben készített képei

A motort vezető, 46 éves őrbottyáni férfi ugyan viselt bukósisakot, azonban ennek ellenére olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Frissítve:

Nem sokkal a baleset után több helyi motoros arról számolt be (egyebek mellett Pálfalvi Petra a Veresegyház és környéke, illetve a Fót csoportban), hogy egy kifeszített kötél vagy sodrony miatt esett el a motoros. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy valóban ez okozta volna a végzetes ütközést, bár az is igaz, hogy jelenleg szakértők vizsgálják a baleset körülményeit, és azt, hogy mi vezetett a tragédiához.

Akárhogy is, amíg a rendőrök nem erősítik meg, hogy valóban ezt történt, kérem, mindenki megfontoltan szóljon hozzá a témához, és ne törjünk pálcát látatlanban egy ismeretlen – például a terület tulajdonosa – felett. Emellett tartózkodjunk a „mit keresett ott a motoros-minek ment olyan gyorsan” kommentektől is, elvégre egy elhunyt társunkról van szó – köszönjük!

Kapcsolódó anyag: „A kifeszített drót és a tábla nem volt látható…” 

Continental 2019