Egy nap, egy út - túrázz a Pilisben a motorosrendőrökkel!

Egy nap, egy út - túrázz a Pilisben a motorosrendőrökkel!

- Kategória: Hírek

Hosszú hónapok szervezése után végre megvalósult a rendezők nagy álma - összehozni a motorosrendőröket, polgárőröket, mentősöket, no meg a civil motorosokat egy közös túrára. Gyere, csatlakozz hozzánk Te is!

Az „Egy nap, egy út” túra lényege, hogy közösen motorozzunk egy jót a legszebb pilisi utakon, egyben teljesítsük a trükkös - és vicces - feladatokból álló, egész napos túraversenyt. Nevezési díj nincs, azaz mindent az egyenruhások állnak, csupán annyi a kérésük, hogy mindenki hozzon magával valami kis ajándékot (játék, könyv, színes ceruzák stb.), amivel örömet okozhatnak az 5 és 12 év közötti lurkóknak.

Egy nap, egy út - megkezdődött a regisztráció!

Mint írtuk, ez a túra egyben megmérettetés is, melyben az első női és férfi helyezett díjazásban részesül, illetve különdíjakat is kiosztanak a befutók között. Hogy ne lőjük le a poént, egyelőre csak az nyilvános, hogy Budakalászról indul és Esztergomba érkezik a korlátozott számú, legfeljebb 80 tagú mezőny, s a célban minden résztvevőt megvendégelnek a rendőrök, sőt koncertet is szerveztek az egybegyűltek szórakoztatására.

Egyenruhások és civil motorosok egész napos közös túrája - ez az Egy nap, egy út!

A rendező, Szentendre Város Baleset Megelőzési Bizottsága szeretne köszönetet mondani a túraverseny lebonyolításában, szervezésében nyújtott segítségért a:
Hegylakók Motoros Magazinnak,Motostyling Shopnak, a RILI; Ride for Life Clubnak, a Kaiser Optikának, Drónpilóták Országos Egyesületének, a 42 Riding Schoolnak, BázisMotornak, Esztergom Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottságának, Első "Motorvéd" Polgárőr Egyesületnek, Motocriss Autós-Motoros Iskolának és A Motorosok is lehetnek Angyalok csapatának. 

Az Egy nap, egy út részletei:

Időpont: 2019. május 19.

Start: Budakalász

Útvonal: Budakalász - Esztergom

Jelentkezés: az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével nevezhetsz az Egy út, egy nap rendezvényre

Gyertek, találkozzunk május 19-én és motorozzunk egy jót a Pilis legszebb útjain!

Zsigmond panaszméltatlansága

Facebook Comments