GumiGuru: Van-e tartósabb a jó öreg Bridgestone BT023-nál?

GumiGuru: Van-e tartósabb a jó öreg Bridgestone BT023-nál?

- Kategória: Gumiguru

DOT-szám? Helyes guminyomás? Eltérő méretek? Minden kérdésre válaszolnak az R17.hu szakértői, Szabó Roland és Soltész Norbert!

Szeretnél Te is kérdezni tőle? ITT megteheted – Hamarosan jelentkeznek a részletes, mindenre kiterjedő válasszal!

KÉRDÉS

Kedves Gumiguru! A következő a kérdésem: Honda CBF1000-re (2008) szeretnék sporttúra abroncsot vásárolni. Bridgestone BT023-at néztem ki, ez párban mindössze 60 ezer forint. Azt szeretném megkérdezni, hogy ennél jobb ajánlat lenne-e, ami ár/érték arányban ilyen vagy ennél is jobb? Inkább túrázom, de szeretek élvezetesen kanyarodni is! Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Zoli

 
VÁLASZ

Kedves Zoli! Írásod alapján arra gondolok, hogy a nyugodtabb motorosok közé tartozol. A BT023 és az élvezetes kanyarodás között azért van némi távolság, szerintem ne említsük ezt egy lapon. Ne érts félre, a Bridgestone nagyszerű abroncs azoknak, akik a végtelenségbe és még azon is túl szeretnének motorozni egy garnitúra gumival, hisz’ egy igazi hosszútávfutóról beszélünk.

Honda CBF1000

Pro és kontra, megvannak az előnyei illetve a hátrányai is, beleértve, hogy ennyiért aligha kínál más ilyen futásteljesítményt, viszont tapadásban már sok-sok köpeny felülmúlja. Ár/érték arányban szintén remek és nem sokkal drágább abroncsok is vannak a piacon, mint például a Michelin Pilot Road 4, Bridgestone T30 Evo, Pirelli Angel GT, A ContiRoadAttack 2 vagy a Dunlop RoadSmart 2.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz