Drogtanyán találták meg a zsaruk a lopott Varaderót

Drogtanyán találták meg a zsaruk a lopott Varaderót

- Kategória: Cikkek, Közélet
0

Megtalálták a tavasszal ellopott gépeket, mégsem lehetnek teljesen elégedettek a tulajdonosok...

- Zoltán Németh üzenetét továbbítjuk felétek: S.O.S Mindenkinek a segítségét szeretném kérni! Tegnap este (azaz 2019. 03. 19-én) elloptak 2 db motort Komlóról egy Kökönyösi garázsból:

Bárki bármit tud vagy hallott, legyen szíves jelezni! Megtalálónak vagy nyomravezetőnek jutalom jár! - állt márciusi cikkünkben.

Előkerültek a lopott motorok és sok minden más is...

Noha több hónapja történt az eset, most következett be fordulat az ügyben, ugyanis az egyenruhások két nappal ezelőtt megtalálták a két Hondát egy magyarszéki és egy szágyi házban. Meglepetésre nem csak a lopott gépek voltak ott: az egyik helyszínen 972 gramm kábítószergyanús anyag került elő, míg a másik lakásban 148 lőszerre bukkantak, ezért a 23 éves tormási, valamint a 24 éves szágyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Névtelen bejelentő szólt a zsaruknak, hogy tudomása van a motorok hollétéről, így jutottak el a a szágyi és a magyarszéki házakhoz

Olvasónktól, Németh Zoltántól megtudtuk, hogy sajnos az XL-t darabokban, igénytelenül átfestve találták meg, viszont a Varadero a körülményekhez képest egyben van, és újra használhatja jogos tulajdonosa. Ezúton is köszönjük a nyomravezetőnek és a rendőröknek, hogy segítettek a motorok felkutatásában!

Kapcsolódó anyag: Miként védd meg a motorod a tolvajoktól?

Continental 2019

Facebook Comments