Menetrögzítő és 24 órás sisakkamera az Innovv-tól

Menetrögzítő és 24 órás sisakkamera az Innovv-tól

- Kategória: Hírek

Aggódsz, hogy mit szól az osztrák rendőr a sisakkamerához? Zavar, hogy belekap a szél a bukódra ragasztott GoPróba? Itt a megoldás – folyamatos, kiváló minőségű felvétel egy csupán 26 grammos, áramvonalas eszközzel!

 

Gyakran olvashatjuk motoros fórumokon, hogy a túrázók és futárok panaszkodnak hagyományos sisakkameráikra, melyek óránként töltésre szorulnak, ezért bajos a használatuk, ha nem csak egy-egy szakaszt szeretnének felvenni. Tudják ezt az Innov mérnökei is, ezért elkészítették az alapvetően motorokra fejlesztett C5 kamera sisakra rögzíthető változatát, mely már Magyarországon is kapható.

Csupán 26 gramm és soha nem merül le – ilyen egy tökéletes sisakkamera!

Erénye, hogy mindössze 2,5 dekát nyom, szemben a hagyományos eszközök háromszor-négyszer nagyobb tömegével, illetve az sem mellékes, hogy rendkívül áramvonalas, így kevésbé cibálja a sisakot nagy tempónál. Folyamatos töltése megoldható a különböző hosszúságú gyári kábelekkel, melyek a motor USB-csatlakozójához vagy a kabát zsebébe csúsztatott akksihoz csatlakoztathatóak.

Mit szól a rendőr az Innov kamerához?

Legutóbbi cikkünk után kaptuk a kérdést: „Vajon mit lép a rendőr a beépített kamerára olyan necces helyeken, mint Ausztria vagy Svájc?” Nos, a forgalmazó friss beépítéseit látva aligha kell aggódnod ezen, hiszen maga a lencse gyakorlatilag nem látható, csak ha tényleg töviről-hegyire átvizsgálják a motort. Nézd csak meg a lenti képeket:

Tisztán látszik, hogy még a burkolat nélküli csupaszmotorokon, ATV-n és trike-okon is simán elrejthető az eszköz, vagyis – szemben a hagyományos sisakkamerákkal – aligha szólnak érte.

A sokoldalú C5 – valamint kedvezőbb árú változata, a K2 – megvásárolható a hazai forgalmazó INNOVV.hu oldalán, ahol további látványos tesztvideókat is láthattok az eszközökről.

(X) – Támogatott tartalom. Nyitókép: INNOVV-stand a Budapest Motor Show-n. Forrás: Hegylakók Motoros Magazin/Pulai László

Continental 2019

Facebook Comments

7 Comments

 1. Bokor Attila

  Érthetetlen számomra , hogy mindenbe belekötnek a zsaruk-pedig a kamera használatával , csak tisztább-pontosabb képet kapnak ők is…Ja ? Hogy ímigyen kevésbé lesz ok a kekeckedésre ? Hát így jártak-legyen már vége a havan sapkád azért-ha nincs azért-vagy mindenképpen megbüntetlek , mert csak….!

  1. Ahol tilos, ott jellemzően mások személyiségi jogai miatt tilos. Mondjuk te megelőzöl egy autót a Glockneren, felteszed a netre, mert az azért divat, a sofőr felesége meg beadja a válókeresetet.

 2. Makai Tamás

  Nem is olyan régen itt az oldalon reklámozott és agyondicsért elől, hátul kamerás menetrögzítőt megvettem. Kb. 1 hónapot ment és azóta sz…t se ér. Jó lenne úgy reklámozni, hogy előtte valós tapasztalatok vannak!!!!!😡

  1. Ha egy hónapos, akkor az még garis. Miért nem küldöd vissza az eladónak?

  2. Martonosi-Szabó Erika

   Mi lett végűl a kamerával?én is gondolkodtam hogy veszek,de pont ettől tartok,hogy dràga,és mi van ha nem jó….

   1. Maróti András

    Ő nem az Innov-ról beszélt, hanem az olcsó kínai klónról. Gondolom azt hitte, hogy 15 000-ért majd százezres minőséget kap… 🙁

    1. Martonosi-Szabó Erika

     Ok!👍🏻🙋🏼‍♀️

Válasz