Menőség magas fokon: itt BMW X7 motorszállító!

Menőség magas fokon: itt BMW X7 motorszállító!

- Kategória: Hírek
2

Amikor azt hiszed, a müncheniek nem tudnak vagányabb dolgot kitalálni az X-szériánál vagy az új S 1000 RR-nél, jön egy zseni, és bedobja az X7 motorszállító ötletét…

Ma délután, a BMW Motorrad Days-en leplezik le a márka új prototípusát, ami nem más, mint a 340 lovas BMW X7 xDrive40i-ből készített, platós motorszállító.

Alig tíz hónap alatt készült el a ma debütáló BMW X7 Pick-up

Hogy bemutassák, mekkora is valójában az első ránézésre rövidke plató, felpakoltak egy F 850 GS-t, azt sugallva a leendő vevőknek, hogy ennél stílusosabban aligha juthatnának el a csillagtúra középpontjáig, ha nem csak a motort, hanem a családjukat is magukkal vinnék.

A kocsi hossza arasznyival nőtt, viszont a tömege – a széleskörűen alkalmazott szénszálas alkatrészeknek köszönhetően – 200 kilóval csökkent

BMW X7 Pick-up – premier a BMW Motorrad Days-en!

Az új X7 platóját lehajtva két méter hosszú, vízszintes rakfelület alakítható ki, vagyis gyakorlatilag bármilyen motorkerékpár rögzíthető rajta. Komoly eredmény, hogy a kocsi hossza ezáltal tíz centivel nőtt, a tömege viszont kereken két mázsával csökkent, vagyis a szállított motorral együtt nyom nagyjából annyit, mint az alapmodell.

Tetszik vagy sem, ez piszkos menő lett!

Mindössze tíz hónapjuk volt a fejlesztőknek, hogy megépítsék az autót a mai megnyitóra, ám a kész jármű minőségét, kidolgozottságát látva tökéletes munkát végeztek. Nem titok, hogy egyfajta piackutatás is lesz a délutáni premier, s ha kedvező visszajelzést kapnak a motorosoktól, akár megvásárolható modellként is visszatérhet a BMW X7 Pick-up.

Continental 2019