Életét veszítette a Viharsarki Drag Team versenyzője

Életét veszítette a Viharsarki Drag Team versenyzője

- Kategória: Gyorshírek

Tegnap délelőtt még csak annyit tudtunk, hogy a 442-es úton lesodródott a padkára egy motoros, majd a szalagkorlátnak csapódott és életét veszítette. Nem sokkal később a csapattagok és a kunmadarasi szervezők jelentették be, hogy ki is az elhunyt…

 

Csüllög Norbertet gyászolja a motorostársadalom. Az ismert versenyző és csapatfőnök halála megrendítette a versenyzőtársakat, szurkolókat, akik értetlenül állnak az eset előtt. Norbi ugyanis kifejezetten rutinos motoros volt, aki tisztában van saját és gépe képességeivel, valamint pontosan tudta, mi a különbség versenypálya és közút között.

Mindenkit arra kérünk, hogy adjuk meg a tiszteletet, kegyeletet, és a hozzátartozókra gondolva felelősségteljesen beszéljünk a balesetről! Norbi tapasztalt motoros és versenyző volt, s az ő példája mutatja igazán: bárkivel megtörténhet a baj. Amint több információnk lesz a balesetről, megosztjuk veletek – mondták el a csapattársak

Csüllög Norbertet gyászolja a motorostársadalom

– Kedves KNMDR család! A mai napon egy nagyon jó embert és egy csupaszív versenyzőt veszítettünk el! Kunmadár gyászol, s augusztusban Csüllög Norbira emlékezünk. Norbi! Égjen a kuplung az égi utakon is!🖤🕯 Kunmadár örökké haza vár! – áll a kunmadarasi szervezők megemlékezésében.

Aki szeretné leróni tiszteletét, ma este hétkor békéscsabai törzshelyén, az Éden Presszóban gyűlnek össze a motorosok, hogy együtt emlékezzenek Norbertre.

Nyitókép: Facebook.com/Norbert.Csullog

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Munkácsi Móni

    Széles utat Neked az égi pályán, Norbi!

    R.I.P 🙁

Válasz