Ilyen volt a huszadik, jubileumi Siroki motoroshét

Ilyen volt a huszadik, jubileumi Siroki motoroshét

- Kategória: Kiemelt cikk

Hogy volt-e eső? Hát persze, hiszen ez Sirok! – hallhattuk az örök igazságot, de ezúttal szerencsére kegyesek voltak az égiek és inkább az esemény utolsó fél, egy napjába rondítottak bele némi csapadékkal.

 

Sikeresen lezajlott az immáron XX. Siroki motoroshét, ahol a megszokott programáradat, ám a megszokottnál jóval melegebb időjárás fogadta a motorokat. A szerda déli kapunyitás után órákon belül megteltek a legjobb sátorhelyek, így a hétvégére érkezők csak akkor találtak igazán jó placcot, ha valamelyik korábban jött cimborájuk foglalt nekik.

Sirok: Hill climb és iszapgyorsulás

Ezúttal sem maradhatott el a két leglátványosabb versenyszám, az iszapgyorsulás és a hill climb sem, amit az MTI riporterének, Komka Péternek hála azok is láthatnak, akik nem voltak ott személyesen:

A szombati versenyek Sirokon, pontosabban: Sirokban, ahogy a helyiek mondják

Persze a helyi tévé most is kiemelten kezelte a találkozót, és a hagyományokhoz híven igényes riportot állított össze a résztvevőkkel:

A szervezők egyelőre az idei fáradalmakat pihenik ki, de miként megszokhattuk tőlük, várhatóan szilveszter környékén kész lesznek a 2020-as találkozó plakátjával és programjaival.

Szóval újra lehet vágni a centit: már csak 359-et kell aludni a következő siroki buliig…

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz