Kiszivárogtak a 2020-as Honda Africa Twin 1100 képei

Kiszivárogtak a 2020-as Honda Africa Twin 1100 képei

- Kategória: Hírek
0

A Cycleworld szemfüles újságírói rábukkantak az új Africa Twin fotóira és műszaki adataira - akad meglepetés bőven...

A legfontosabb újítás, hogy 1084 köbcentisre hízik a sorkettes enduró, mely immáron 101 lóerőt tud 7500-as fordulatszámnál. Ennek dacára is könnyebbé vált a motor - a hírek szerint négy-öt kilót faragtak a tömegéből. Szintén újdonság a rendkívül karcsú, és immáron csavarkötéssel rögzített, tehát levehető segédváz, miként a teljes hátsó futómű és annak befogatási pontja is.

Helló, új Africa Twin!

Ha igazak a kiszivárgott hírek, akkor a nagyobb, 1100-as Africa Twin csurig tankolva sem nyom többet 225 kilónál, és természetesen megfelel az Euro5-norma előírásainak.

Nagyobb, egyszersmind tisztább erőforrás, TFT-kijelző, teljesen átdolgozott segédváz és hátsó felfüggesztés - ez várható a CRF1100L kapcsán, legalább is a Cycleworld szerint

Az is kiderül a fotókról, hogy új a lengővilla, és a korábbi, álló műszeregység helyett egy fekvő TFT-kijelző trónol a szinte függőlegesen álló, és első ránézésre fixen rögzített légterelő plexi mögött.

A Japan.Webike.net immáron tényként közölte, hogy IMU-alapú kanyar-ABS és kanyarvilágítás is lesz az új, erősebb és könnyebb Africa Twinen

Várhatóan az EICMA-n leplezik le a magas, nyúlánk, 1575 millis tengelytávú Africa Twint és névrokonát, a ralimotorokat idéző Africa Twin Adventure Sports-ot, és természetesen mindkettő elérhető lesz a Honda tíz évvel ezelőtt bemutatott DCT-erőátvitelével.

Continental 2019