Interjú: Új motoroscentrum nyílik Budapesten

Interjú: Új motoroscentrum nyílik Budapesten

- Kategória: Hírek

Mindig nagy öröm, ha új motorosboltról vagy szervizről számolhatunk be – most éppen a Cribmoto csapata hívott meg minket hamarosan nyíló műhelyükbe.

 

Előbb-utóbb minden sikeres vállalkozó szembesül vele, hogy hiába a több száz négyzetméteres műhely – ahogy nő a vevőkör és a dolgozók létszáma, „kinövik” a korábban oly tágasnak tűnt helyet. Ez történt a Hengermalom úton működő Cribmotónál is, ezért nagyszabású fejlesztésbe fogtak, és elkezdték felújítani, berendezni leendő szervizüket.

Bent a városban, de mégsem – az új Cribmoto-szerviz

– Miért pont a Kamaraerdei útra esett a választásotok?
– Ennél jobban aligha testesíthetné meg egy cím a „budapesti, egyszersmind vidéki” jelzőt. Az utca egyik oldala a XI. kerületben, a másik Budaörsön van, legalább is besorolás szerint. Percek alatt elérhető a belvárosból motorral, autóval, sőt tömegközlekedéssel is, így nem gond, ha ott kell hagynod a gépet egy nagyobb, hosszabb időt igénylő javításra. A műhelyajtóból szinte rálátni a 41-es villamos végállomására, ami fonódó, vagyis az egész város elérhető vele, a buszmegálló pedig épp itt van előttünk. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra: vidékről és a fővárosból is könnyű megközelíteni minket.

Mi is évek óta a Cribmotónál szereltetjük fel az új abroncsainkat – jó szívvel ajánljuk a pontosan, lelkiismeretesen dolgozó csapatot

– Miért volt szükség a jobban megközelíthető, lényegesen nagyobb szervizre?
– Szeretnénk bővíteni a szolgáltatásainkat, hogy csereautókkal és –motorokkal, még több szervizállással, kényelmes, klimatizált ügyfélváróval, valamint egy új motorosbolttal kedveskedjünk vevőinknek – ehhez elengedhetetlen volt a nagyobb terület.

– Komoly hiány van manapság autó- és motorszerelőkből, ezért óhatatlanul felmerül a kérdés: nálatok lesz elég ember a kibővült szolgáltatásokhoz?
– Jelenleg el tudjuk látni a feladatokat, de már toborozzuk az új kollégákat, hogy jövőre még gyorsabb átfutással vállalhassunk munkát. Szívesen látnánk új autó- és motorszerelőt, munkafelvevőt a csapatban – aki szívesen dolgozna velünk autós vagy motoros vonalon, itt jelentkezhet az állásokra!

– Rendben, akkor januárban találkozunk az új műhelyben, de addig is áruld el: változtat bármit a megszokott nyitvatartáson, hogy költöztök?
– Tulajdonképpen nem, mert karácsonyi szünetet használjuk ki az átállásra. Ma még elérnek minket a motorosok a Hengermalom úton, január hattól pedig már az új helyen várunk mindenkit.

Motorosbolttal és sok új szolgáltatással várják az autósokat, motorosokat a Cribmoto új, nagyobb műhelyében

Január hatodikán tehát motorosbolttal és új szolgáltatásokkal nyílik meg a Cribmoto autó- és motorszervize, melyet a Budaörs, Kamaraerdei út 11. szám alatt találtok. Ígérjük, amint lehullt a lepel, mi is ellátogatunk oda, és részletesen bemutatjuk a helyet.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz