A királykategória cápái: a Shark a MotoGP-ben

A királykategória cápái: a Shark a MotoGP-ben

- Kategória: Cikkek

Megkezdődtek a 2020-as MotoGP-szezon téli tesztjei, ahol megcsodálhattuk az idei motorokat, sőt a pilóták régi-új sisakjait is!

 

Ma délután osztotta meg a Shark Facebook-oldalán, hogy kik és milyen fejvédőkben léptek pályára az első kollektív teszteken. A pilóták által használt – és Magyarországon is kapható – Race R-Pro főként azzal tűnik ki a prémiumminőségű sisakok közül, hogy kedvező áron, jóval kétszázezer forint alatt elérhető, mégis multiaxiális karbon-aramid héjával, egyedi CFD-légterelőjével és kesztyűben is könnyen nyitható-zárható plexijével tökéletes viselet közúton és pályán.

Négy ponton állítható szellőzőcsatornák felelnek azért, hogy kánikulában se izzadj meg a pályán

Ráadásul a többféle héjmérettel kapható Race R-Pro mindössze 1250 grammot nyom és rendkívül áramvonalas, hogy minél kevésbé terhelje a nyakizmokat motorozás közben.

A sepangi MotoGP-teszt képei Lukasz Swiderektől

A Shark csúcsminőségű sisakja – több különböző fényezéssel – elérhető a hazai forgalmazó Fokt Motornál, ahol éppen tegnap futott be egy másik GP-hez köthető gyöngyszem, a Johann Zarco aláírását viselő D-Skwal, mely megtekinthető az üzletben, illetve a cég Facebook-oldalán is.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz