Ötéves a Vásárlókönyv.hu, ahol a vevőnek van igaza!

Ötéves a Vásárlókönyv.hu, ahol a vevőnek van igaza!

- Kategória: Cikkek, Közélet

Átvert a biztosító, lehúztak a szervizben vagy éppen ellenkezőleg: a vártnál sokkal jobb árut és kiszolgálást kaptál? Oszd meg most, hogy más is tudjon róla, hol érdemes vásárolni!

Öt éve számoltunk be róla, hogy hosszú és kitartó munka után elkészült a Vásárlókönyv.hu, ahová szinte az összes hazai boltot, vendéglátó- és szolgáltatóegységet feltöltötték. A csaknem százezer (!) vállalkozást felsorakoztató gyűjteménybe bekerült a benzinkutaktól a motorszervizeken és -kereskedéseken át a panziókig, éttermekig szinte minden, azonban ez csak az első lépés volt - a szerteágazó honlap valójában a felhasználók visszajelzéseitől „kelt életre”!

Vásárlókönyv - hogy végre a vevőnek legyen igaza!
Vásárlókönyv - hogy végre a vevőnek legyen igaza!

Akkor arra buzdítottuk a motorosokat, hogy ha van fél percük, akkor látogassanak el a Vásárlókönyv oldalára, és egy kattintással - vagy pár jó szóval - méltassák kedvenc zöldségesüket, motorszerelőjüket, esetleg illessék kritikával, ha valahol nem a vevőnek kijáró módon bántak velük.

Nem volt szélbe kiáltott szó, ugyanis azóta hasznos visszajelzések ezrei sorakoznak az oldalon, komoly segítséget nyújtva a boltot, szerelőt vagy bármilyen szolgáltatást keresőknek.

Nincs hiány dicséretből, kritikából sem...

Érdemes szemezgetni a vélemények között: a „nagyon rendes, hozzáértő, kommunikatív vezető”, a  „Mindig elégedetten távoztam”  és a „Bár minden szerviz ilyen lenne” sokkal jobban hangzik, mint a „Jó az úgy! - mondják, majd elküldenek...” Így igazán  nem nehéz választani közülük.

Ugyanakkor, ha segítségre szorulsz, nem tudod melyik szervizben vagy kereskedésben bízhatsz, csak használd az univerzális keresőt: a Motorszerviz, Motorszerelő vagy Motorkereskedés szavakat beütve máris feltárul az országos lista, illetve a motorosok véleményei, hogy könnyebben eligazodj a több száz műhely között.

Nyitókép: Karbantartás a Cribmoto szervizében - Hegylakók Motoros Magazin/Pulai László

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz