Gumicsere-akció április 15-ig!

Gumicsere-akció április 15-ig!

- Kategória: Hírek

Egyedülálló ajánlattal jelentkeztek a Kamaraerdei úton működő szervizből – most sokat spórolhatsz velük a gumicserén, és ehhez ki sem kell mozdulnod otthonról.

 

Idén januártól nagyobb, gazdagabban felszerelt műhellyel várja a motorosokat a Cribmoto csapata. Hogy a motorosok megismerjék az új helyet, hetente más-más akcióval kedveskednek nekik – harmadik ilyen kampányukban a gumicserére váró gépek tulajdonosait szólítják meg.

Akciós gumicsere a Cribmotónál

Akik 2020. március 16. és április 16. között cseréltetnek abroncsot az új szervizben, azoknak ingyen elvégzik a komplett láncszett-tisztítás és -ápolás csomagot a gépen. Mi több, ehhez ki sem kell mozdulnod otthonról – és ez talán még fontosabb -, ugyanis munkaidőben vagy azon túl vállalják a motor „érintésmentes” beszállítását és természetesen gumicsere után vissza is juttatják a tulajdonoshoz.

Ez kettős előnnyel kecsegtet, elvégre így nem kell heteket – hónapokat? – várnod a szabad helyekre a szervizekben, miután lecsengett a járvány, másrészt garantáltan átvizsgált, felkészített motorral várhatod a nyári szezont.

„Érintésmentes” átvétellel zajlik a gépek be- és hazaszállítása, emellett most ingyenes szolgáltatásokkal kedveskednek a motorosoknak a Cribmotónál

Ha felkeltette a figyelmed az akció keresd bátran a Cribmoto csapatát online, új honlapjukon vagy a +36 30 450 1608-as telefonszámon! Itt arról is részletes felvilágosítást adnak, hogy miként zajlik a motorok be- és hazaszállítása, illetve milyen hatékony óvintézkedéseket vezettek be (pl. a járművek teljes körű fertőtlenítése), hogy minimálisra csökkentsék a fertőzésveszélyt, és továbbra is kiszolgálhassák autós és motoros ügyfeleiket.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz