Bering Hoodiz – Láthatatlan védelem

Bering Hoodiz – Láthatatlan védelem

- Kategória: Kiemelt cikk

Aki sokat ingázik vagy jár-kel a városban, annak nem mindegy, hogy mennyire „civil”, azaz motor nélkül is hordható a ruhája.

A Bering mérnökei gondoltak a jórészt városban motorozókra, és nekik fejlesztették a szinte láthatatlan protektorokkal megspékelt pulóvereket.

A széles mérettartományban készülő Bering Hoodiz több egyszerű pamutfelsőnél, ugyanis kevlárral erősített, és állítható helyzetű protik bújnak meg a szövet alatt, hogy testalkattól függetlenül tökéletesen passzoljon viselőjére

A kinézet mellett az sem mellékes, hogy a legnagyobb kánikulában is bátran hordhatod, hiszen a pamutfelső kiválóan szellőzik, a forgalomban araszolva sem melegszik rád motoron. Ha esetleg nem jönne ki a lépés, könyök-, vállprotektorok óvnak, ráadásul nem is akármilyenek – rugalmas, mégis masszív Omega protikat rejt a Hoodiz. A védelem természetesen tovább fokozható a tépőzáras, könnyen kezelhető hátprotektorzseb feltöltésével.

Bering Lady Racing Softshell

Bering Hoodiz – utcai és motoros ruha egyben

Köztudott, hogy a pamutanyag nem vízálló, ellenben egy zsebben vagy ülés alatt is elférő esőruhával valóban teljes körű védelmet nyújt. Jöhet 40 fokos meleg vagy váratlan hideg, esetleg nyári zápor, csak erre lesz szükséged motoron vagy robogón.

Ha már menő kinézet: természetesen külön női és férfi sorozat készül a Bering stílusos felsőjéből, a méretek T0-T6 (női) és S-4XL (férfi) között változnak

Röviden tehát fiatalos, munkahelyen, utcán és motoron is hordható felső a Hoodiz, de aki nem ragaszkodik a „pulóverfazonhoz”, választhat softshell változatot is a kényelmes, rugalmas felsők közül.

Bering Hoodiz – jellemzők:

Alapanyag: aramidszál-erősítésű (kevlár) pamut hálós, nyári béléssel

Védelem: OMEGA állítható magasságú CE könyökprotektorok, OMEGA CE vállprotektorok és hátprotektor-előkészítés

Méret (női): T0 és T6 között, (férfi) S-től 4XL-ig

Forgalmazó: Fokt Motor

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz