Hajrá csajok! – Motoros ruhák, felszerelések nagy kedvezménnyel hölgyeknek

Hajrá csajok! – Motoros ruhák, felszerelések nagy kedvezménnyel hölgyeknek

- Kategória: Hírek

Motoros nadrágok, dzsekik, csizmák és cipők egész armadája sorakozik a Fokt Motornál, ahol most komoly kedvezménnyel veheted meg a szebbik nemre szabott holmikat.

Felsorolni is nehéz lenne, összesen hányféle akciós termék várja a hölgyeket a Szőlő utcai üzletben, így mi is inkább csemegézünk közülük, kiemelve az egyes kategóriák legvonzóbb darabjait.

Női motoros ruhák és felszerelések a Fokt Motornál

Kezdésnek rögtön itt van a legkomolyabb árengedménnyel kínált darab, melyből az M-es méretű darabok keresik leendő gazdájukat. A 100%-ig vízálló és lélegző Easy 2 nadrág most mindössze 9900 forintba kerül az eredeti 30 900 Ft helyett, szóval ha M-es méretet hordasz, ezt nem szabad kihagynod!

Lady Tyler hálós nyári kabát

Legalább ennyire vonzó a Lady Tyler hálós kabát, ami igencsak időszerű így, egy-két nappal a június beköszönte előtt. A CE könyök- és vállprotektorral megspékelt, hátproti-előkészítésű, szellős dzseki 48 900 helyett csak 29 900 forintot kóstál, de a méretválaszték itt is korlátozott.

Lady Jasper

Stílusos motoros cipőt is találhatsz komoly kedvezménnyel, például a Lady Jaspert, mely most 42 900 Ft-ba kerül, de csak amíg a készletek és az elérhető méretek kitartanak. Ezzel szemben a Lady Pripiat nadrágból többféle méret is elérhető, ráadásul szinte féláron kínálják – 58 ezer helyett 39 900-ért lehet a Tiéd a Bering teljesen vízálló, egyben szellőző, kivehető termobéléses nadrágja.

Állítható magasságú protektor és szabályozható szárhossz, no meg a messze földön híres Bering-minőség teszi vonzóvá a Pripiat nadrágot, mely több mint 20 ezer forintos kedvezménnyel kapható a Fokt Motorban

Emellett 98 ezer helyett 60-ért árult, prémiumminőségű nadrág, csupán 34 900-ért megvehető, kimondottan csinos, Safetech protektoros nyári kabát és többféle Queen size modell sorakozik a polcokon a Fokt Motornál.

Bering Wave kabát

Érdekelnek a további akciós termékek? Javasoljuk, látogass el a Fokt Motor honlapjára, ahol egy helyen megtalálod a kedvezményes árú motoros felszereléseket, vagy látogass el hozzájuk – ma este hatig, míg szombaton délután egyig várják a motorosokat.

(X) – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz