Megszólalt az M7-esen előző motoros: „Tükörbe nézés nélkül jött ki elém…”

Megszólalt az M7-esen előző motoros: „Tükörbe nézés nélkül jött ki elém…”

- Kategória: Vélemény

Még a motorosok egy része is elítélte az autó és a korlát között előző motorost, akiről a Budapesti Autósok tett fel egy videót. Talán nem pont úgy történt az eset, ahogy a sofőr elmesélte…

 

–  Igen, én vagyok a motoros – kezdte történetét olvasónk, akit nevezzünk Andrásnak (Kérte, hogy ne legyen nyilvános a neve a sok trágár hozzászólás miatt. Épp elég volt belőlük a Hangos motorosok bosszantják a lakókat írás alatt – szerk). – Tegyük egy kicsit tisztába a dolgokat, mert annyira tudnak egyesek fröcsögni, olyan jól látnak mindent egy kamera szemszögéből…). – Tegyük egy kicsit tisztába a dolgokat, mert annyira tudnak egyesek fröcsögni, olyan jól látnak mindent egy kamera szemszögéből…

Nem 135 volt az: 90-100-zal jött ki elém, és ugye a visszapillantó…

Az autós tükörbe nézés nélkül, szerintem kb. 90-100-zal jött ki elém. Mögé értem, és ott haladtam pár másodpercig, de ekkora már észlelte ő is a hibáját. Kihúzódott jobbra (ez is tisztán látszik), én pedig azon a kb. egy méteren simán elmentem mellette.

Ez a szerencsétlen a semmiből kovácsolt magának és nektek egy sztorit. Itt nagyon sokan azt hiszik, hogy én lendületből jöttem mögötte, és ezt a látszatot is kelti az ember. Pedig nem így volt. Az ő sebességével mentem szépen mögötte, aztán mikor elengedett, akkor rágyorsítottam.

Valószínűleg ezért vágta be alá zenét, hogy ne lehessen hallani: mögötte haladok.

Elhiszem, hogy a legtöbb embernek ez szinte lehetetlen, de meg kéne érteni, hogy ez egy több mint 200 LE-s motor, ami 180 kiló.

Ennek ilyen a dinamikája, azaz semmi extra dolog nem történt, csupán egy frusztrált ember lelkének jólesik, ha valakiből megpróbálhat hülyét csinálni, mert megalázva érzi magát, miután hibázott…”

Ezt olvastad már? Police.hu – Három motoros a 2019-es sebességrekorderek között

Nyitókép: bpiautosok.hu, illusztráció: giphy.com

Continental 2019

Facebook Comments