Még jobban megéri: ajándék telefontartó és színre fújt topcase az új robogókhoz

Még jobban megéri: ajándék telefontartó és színre fújt topcase az új robogókhoz

- Kategória: Hírek

Ha a kedvező ár és a 3 kW-os teljesítmény nem lenne elég, itt egy újabb érv a takarékos e-robogók mellett.

 

Nemrég alaposan leteszteltük a Lvneng újdonságát, és kiszámoltuk, hogy hagyományos, benzines robogóról átülve évi 160 ezer forintot spórolhatsz az elektromos közlekedéssel – ennyiért igazán megéri váltani. Ennél is beszédesebb az autóval összehasonlítva, hiszen négykerékről kettőre váltva néhány szezon alatt visszahozza az árát a hangtalan robogó. Persze az sem mellékes, hogy az emelkedő parkolási díjak miatt komoly helyzeti előnybe kerülnek a közterületen ingyen parkoló robogók, az új budapesti buszsávoknak köszönhetően pedig minden eddiginél gyorsabb, egyszerűbb kétkeréken átszelni a várost.

Kicsi az ülés alatti csomagtár az akksik miatt? Tiszta szerencse, hogy a színre fújt topcase is alapáras a most megrendelt Lvneng robogókon, csakúgy, mint a telefontartó

Persze nemcsak az ajándék és a kedvező költségek miatt érdemes a Lvnengre voksolni: az átlagosnál jóval erősebb, 3000 wattos Bosch agymotor, a dupla, cserélhető akksi és az ebből fakadó, akár egész napi folyamatos üzemelés hatalmas előny riválisokkal szemben.

Próbáld ki Te is a Lvneng e-robogókat!

Ha kíváncsi vagy rá, mit tudnak a karcsú és valószínűtlenül könnyű motorok, most ki is próbálhatod őket. Csupán annyi a dolgod, hogy megkeresed a hazai forgalmazót, ahol jelenleg az általunk tesztelt S5 várja a tesztelőket, de hamarosan érkezik a még formásabb X1 is.

Ha Te is kipróbálnád a Lvneng S5-öt, csak hívd fel az importőrt, aki kérésre le is szállítja a motort, hogy az általad választott helyszínen és körülmények között tehesd próbára

További részleteket az ElektromosRobogó.hu oldalon találsz, illetve bátran kérdezhetsz is a forgalmazótól a +3630-3762646-os telefonszámon és az info@elektromosrobogo.hu címen, ahol egyébként viszonteladók, forgalmazók jelentkezését is várja az importőr Zöld Mobilitás Kft.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz