Csak lazán! – ajándék Lazy bag a 4SR vásárlóinak

Csak lazán! – ajándék Lazy bag a 4SR vásárlóinak

- Kategória: Cikkek

Legalább öt érvet tudunk, hogy miért nélkülözhetetlen a praktikus Lazy bag a motorosoknak. Az már csak hab a tortán, hogy most ingyen juthatsz hozzá…

 

Motoron aligha tudsz nyugágyat vagy fotelt szállítani, de szerencsére az egy mozdulattal „felfújható” Lazy bag mindkettőt helyettesíti. Az egészen kicsire összehajtható zsák ideális, ha megpihennél útközben, de nincs hová leülnöd, sőt akkor is nagy hasznát veszed, ha csak a sisakot, kabátot tennéd rá, miként a pecások, erdőjárók is előszeretettel használják.

ASTONE RT 1200 (Kép forrása: Urbaanews)

Ajándék Lazy bag a 4SR-től

Tulajdonképpen az a legötletesebb részlete, hogy nem kell pumpálnod vagy izzadva felfújnod, mert egy mozdulattal, a zsákot meglendítve fel is fújódik, majd az összecsomagolása is hasonlóan egyszerű – nézd csak!

A hasznos kiegészítőt minden motoros ajándékba kapja a 4SR májusban nyílt, budapesti üzletében, ha a július végéig tartó akcióban kabátot vagy sisakot vásárol. A tulajdonos, Lukácsi Zoli rögtön ajánlott is két-két újdonságot:

Klasszikus kesztyűktől a személyre szabott bőrruhákig – igazán nem lehet panasz a 4SR választékára, miként a raktárkészletre sem

Ha megnéznéd őket vagy kipróbálnád a Lazy bag-et, csak keresd fel a 4SR magyar honlapját vagy látogass el személyesen a nemrég nyílt budapesti 4SR-üzletbe, ahol ruhák, karbantartási termékek és kiegészítők széles választéka várja a motorosokat.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz