Visszatér a legendás páros: hamarosan bemutatják a Long Way Up-ot

Visszatér a legendás páros: hamarosan bemutatják a Long Way Up-ot

- Kategória: Események, Kiemelt cikk, Túra

13 000 mérföld, 13 ország, 16 határátkelés, két Harley-Davidson LiveWire és egy száznapos túra. Ewan McGregor és Charley Boorman rendezésével és főszereplésével érkezik a motoros trilógia harmadik része, a Long Way Up.

 

A két barát újra összeáll a mára legendássá vált, tíz évvel ezelőtti kaland után. 13 000 mérföldet tesznek meg közösen, 16 határátlépéssel, 13 országon keresztül, több mint 100 nap alatt. Ewan és Charley túrájukat Ushuaia városából, Dél-Amerika csücskéből kezdik – melyet találóan csak világ végeként emlegetnek a helyiek –, két elektromos Harley-Davidson Livewire nyergében robognak végig a szinte érintetlen tájakon, Dél- és Közép-Amerikán keresztül.

A sorozat követi Ewan-t és Charley-t Argentínán, Chilén, Bolívián, Perun, és Equadoron keresztül, valamint észak felé, Kolumbián és Közép-Amerikán át Mexikóba, s végül az USA-ba.

Long Way Up: elektromos Harley-val keresztül Amerikán

A Harley-Davidson hatalmas lelkesedéssel vágott bele az együttműködésbe Ewan McGregorral és Charley Boormannel. A sorozatban szereplő LiveWire a Harley-Davidson új elektromos gépe, amely a a gyári sajtóanyag szerint „a teljesítmény, a technológia és design határait feszegeti a kétkerekűek világában”.

Ez talán túlzásnak tűnik, de a teszten mi is megbizonyosodhattunk róla: elképesztő gyorsulásra képes a villany-Harley, és simán lenyomja a benzines motorok többségét, vagyis nem alaptalan a sok-sok pozitív jelző.

A “Long Way Up” első három epizódját világszerte pénteken, szeptember 18-án játssza az Apple TV+, majd ezt követően az új részek hetente jelennek meg.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz