Készülj az őszre: vízálló motoros farmer komoly kedvezménnyel a Trilobite-tól

Készülj az őszre: vízálló motoros farmer komoly kedvezménnyel a Trilobite-tól

- Kategória: Hírek

Hogy a motoros farmer csak tavaszi-nyári viselet? Korántsem, mivel a Trilobite Probut X-Factor tervezői azokra is gondolnak, akik hideg, esős napokon is motorra ülnek. Az már csak hab a tortán, hogy most sokkal jobb áron juthatsz hozzá a női és férfi szabású X-Factorhoz nadrágokhoz…

Korábban már meséltem róla, hogy az utóbbi időben a szekrény mélyén porosodik jó öreg cordura nadrágom. No nem azért, mert nem motorozom, hanem mert az eredetileg csak ingázásra vett Trilobite Paradót használom immáron túrákon is.

A rugalmas térd-, derék- és combrész garantálja, hogy sportmotoron is ugyanolyan kényelmes és szabad mozgást biztosít a farmer, mint egy endurón vagy csupaszmotoron. Tulajdonképpen innen jön a farmer neve is: az elasztikus, X-alakú betétről nevezték el a tervezők

Persze ez sem tökéletes, hiszen esőben muszáj felkapnom a nyereg alatt tartott esőruhámat, a víznek ugyanis csak néhány percig áll ellen a farmerszövet. Tudják ezt a Trilobite mérnökei is, ezért piacra dobták a még sokoldalúbb, termobéléses, vízálló farmerjüket, az X-Factort.

Trilobite Probut X-Factor – egy motoros nadrág egész évre

A legfontosabb újítás, hogy vízálló membránból és vékony, de hatékony hőszigetelő rétegből készült, kivehető bélést találunk benne, ami alkalmassá teszi őszi-téli használatra is, míg a legforróbb nyári napokon a Cordura®- Coolmax®-szövettől lesz szellőző és kényelmes viselet.

Ha nem lenne elég a Coolmax anyag hűtése, a combokon jókora szellőzőket nyithatunk, hogy kánikulában, városban araszolva se főjünk meg a farmerben

Ötletes részlet a szűkíthető bokarész, amivel olyan pontosan a csizmára illeszthető a nadrág szára, hogy a legnagyobb özönvízben sem jut be az eső. A jókora hátsó fényvisszaverő, a tartósságot garantáló tripla varrás, no meg az aradmidszálas DuPont ™ Kevlar®-erősítés pedig tényleg csak hab a tortán.

Tudom, ez nem mindenkinek szempont, de a tágas oldalzseb szerintem kifejezetten hasznos egy motoros nadrágon, miként a bankkártya, pénz stb. tárolására kitalált „titkos zseb” is nagy ötlet

Természetesen a protektorok is a prémium minőségű farmerhez illőek: CE2 minőségű betétek védik a térdet és a csípőt, ráadásul a térdvédő kívülről, egyszerűen elérhető, így a proti kivétele, cseréje is gyerekjáték. Aki mosás előtt bajlódott már a belülről, csak Rodolfo-kézügyességgel elérhető protizsebekkel, az bizonyára érti, miről beszélek… Az X-Factor ráadásul külön férfi és női fazonban, sőt hagyományos és hosszú szárral is készül, hogy egyaránt kényelmes legyen a különböző testalkatú motorosoknak.

Szellőzés, vízállóság és kényelem egyben – ezt ígéri a Trilobite újdonsága

A most több mint tízezer forintos kedvezménnyel kínált Trilobite X-Factort fel is próbálhatod a forgalmazó Fokt Motor üzletében (1032 Budapest, Szőlő u. 82.), ahol egyébként további 16 féle Trilobite motoros farmer közül válogathatsz.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz