Nézd meg velünk: máris itt a Long Way Up beharangozó kisfilmje

Nézd meg velünk: máris itt a Long Way Up beharangozó kisfilmje

- Kategória: Hírek

13 000 mérföld, 13 ország, 16 határátkelés, két Harley-Davidson LiveWire és egy száznapos túra. Ewan McGregor és Charley Boorman rendezésével és főszereplésével érkezik a motoros trilógia harmadik része, a Long Way Up. A sorozat szeptember 18-ától látható az Apple TV+ csatornán.

 

Megjelent a Ewan McGregor, valamint Charley Boorman főszereplésével és rendezésével készülő új kalandfilmsorozat, a Long Way Up trailere:

A két jóbarát, McGregor és Booman újra összeáll egy kalandos utazásra, immáron majdnem egy évtizeddel az utolsó világkerülő túrájuk után. Különleges vállalkozás volt ez a túra, hiszen a cél nem kevesebb mint 13 000 mérföld (21 ezer kilométer) 100 nap alatt a dél-amerikai Ushuaiából egészen fel Los Angelesig. Persze az egészet még érdekesebbé teszi az a kihívás, hogy mindketten átépített Harley-Davidson LiveWire-rel tették meg az utat.

Ezúttal 16 határon kelnek át és 13 országon motoroznak végig a régi stábbal és rendezőkkel, David Alexanian és Russ Malkinnal. Érdekesség, hogy a kíséret a Rivian terepjárók első példányaival tette meg az utat

A sorozat beharangozó videója már megtekinthető az új Apple Original sorozat részeként.  Főszerepben Ewan McGregor és Charley Boorman. A 11 részes sorozat első három részének világ premierje az Apple TV+ csatornán lesz látható pénteken, szeptember 18-án. Az új részek pedig hetente jelennek meg, minden pénteken.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz