Szinte féláron kapható a vízálló Segura Memphis motoros kabát

Szinte féláron kapható a vízálló Segura Memphis motoros kabát

- Kategória: Hírek

Ha ősszel sem tennéd le a motort, akkor ezt neked találták ki! A több mint ötven éve alapított, francia Segura kabátja igazi „mindenálló” darab, ráadásul soha nem volt még ilyen jó ára.

Szeretnél egy profi motoros ruhát, de túl drágának találod a valóban minőségi holmikat? Nos, jó híreink vannak: most csaknem féláron, 54 900 forintért lehet tiéd a nyári hálós és téli aluszálas termobéléssel ellátott Segura Memphis, ami így egész évben viselhető az időjárástól függetlenül.

Segura Memphis – négyévszakos viselet motorosoknak

Miként azt elvárjuk egy ilyen holmitól, a Segura 100%-ig víz- és szélálló, ugyanakkor „lélegző” szövetből készült, hiszen a hidegebb reggeleken ugyanúgy kényelmetlen és veszélyes, ha megizzadsz a motoron, mintha kívülről jut be a nedvesség.

Viaszolt külső réteg felel érte, hogy ne találjon utat az eső, és mindig szárazon érj haza

Természetesen ebben is állítható helyzetű SafeTech CE könyök- és vállprotektorok védik a motorost az ütésektől, míg a hideg ellen a kicipzározható, aluszálas termobélés nyújt hatásos védelmet. Ha mégis melegebbre fordulna az idő napközben, nagyméretű, szabályozható szellőzőket nyithatsz rajta, míg kánikulában a hálós, nyári bélés felel érte, hogy kényelmesen motorozhass.

Derékban szűkíthető a kimondottan stílusos, utcai viseletként is hordható Segura kabát, ezáltal testalkattól függetlenül igazodik hozzád. Nagy tempónál sem lobog rajtad, a csuklódnál pedig patent és cipzár segítségével állíthatod be a pontos méretét

Tisztán látszik, hogy tapasztalt túrázók tervezték a Memphist, akik utálják, ha túl kevés zseb van egy dzsekin, és abból ugye sosincs elég… Ezért aztán a három (!) belső mellett hat külső zsebet helyeztek el a kabáton, hogy mindig legyen hová tenned a telefont, fényképezőt, pénztárcát, netán a túra közben vett apróságokat.

Noha a kiárusítások, akciók során rendre a népszerű méretek fogynak el először, a Segura kivétel, és sokaknak szerencséje lehet vele. A Memphis ugyanis a majdnem féláron, 54 900 forintért megvehető, ráadásul teljesen átlagos (például M-L-XXL) méretekben, de persze csak amíg a készlet tart, szóval nem árt igyekezned, ha nem akarsz lemaradni róla.

Az sem mellékes, hogy a Memphis jól mutat bármilyen csupaszmotoron vagy robogón, de remekül illik klasszikus retrógépekhez is (Kép forrása: Pinterest)

Adatok, méretek és árak – Segura Memphis motoros dzseki

Vízállóság: 100%-ig víz- és szélálló, lélegző.

Védelem: állítható magasságú SafeTech CE könyök- és vállprotektorok

Bélések: kicipzározható, aluszálas termobélés és hálós nyári bélés

Fokt 2020 12

Zsebek száma: három belső és hat külső zseb

Elérhető méretek: S és 3XL között (az akcióban: M, L és XXL)

Ára: 54 900 Ft (Listaár: 93 900 Ft)

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz