Érdekel egy elektromos krosszmotor? Gyere a Westendbe!

Érdekel egy elektromos krosszmotor? Gyere a Westendbe!

- Kategória: Hírek

Szezonvégi találkozó NIU-tulajdonosoknak és az elektromos autók, motorok iránt érdeklődőknek most pénteken a Westendben.

Ahogy szaporodnak az utakon a zöld rendszámos, részben vagy teljesen elektromos hajtású járgányok, úgy válnak valódi közösséggé a tulajdonosok, akik egyre gyakrabban szerveznek összejöveteleket a nullemissziós közlekedés híveinek.

Elektromos autók, robogók és motorok találkozója a Westendben

A következő ilyen találkozó holnap, október 30-án lesz a Westend külső parkolójában (TÉRKÉP), ahová délután öt órától várják az elektromos hajtású autók és motorok tulajdonosait.

Persze nemcsak a tulajdonosokat, hanem a hangtalan és gazdaságos villanymotorok iránt érdeklődőket is szívesen látják a pénteki összejövetelen a Westend külső parkolójában

Mi több, ha belekóstolnál az elektromos motorozás világába, itt lehetőséged lesz hangtalan robogók tesztelésére, és megismerheted, hogy miben nyújtanak mást, többet az évente több mint 600 ezer (!) járművet értékesítő, itthon és Európa számos országában piacvezető NIU robogói.

Egy vagány és erős elektromos krosszmotor, valamint több fürge robogó is kint lesz a NIU és a Sur-ron forgalmazójának jóvoltából

Azok se maradnak hoppon, akik  „valódi” motorra vágynak, ugyanis ott lesz a cég krosszmotorja is a westendes összejövetelen. Ez utóbbi azért különösen érdekes, mert hangtalan és nulla károsanyag-kibocsátású, ezáltal segíthet elfogadtatni terepmotorozást a természetvédőkkel és erdőgazdálkodókkal, hiszen sem füsttel, sem zajjal nem szennyezi közvetlen környezetét.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz