Bering Hoodiz: pulóverben utcán és motoron

Bering Hoodiz: pulóverben utcán és motoron

- Kategória: Hírek

Civil viseletnek és motoros felsőnek is ideális a francia cég felsője, sőt jól mutat a karácsonyfa alatt is…

Kétségtelen, hogy főként a városban vagy rövidebb távon motorozóknak készült a Bering Hoodiz sorozata, mely ránézésre egyszerű, stílusos pulóver, ám a szövet alatt – szinte láthatatlanul megbújva – masszív protektorok lapulnak, vagyis teljes értékű motoros ruháról van szó.

Rövid bemutató a Hoodiz felsőkről

Bering Hoodiz: a motoros pulóver

Ráadásul a szövet is csak látszólag hasonlít a „civil” pulcsikra, elvégre az állítható helyzetű protikat kevlárral erősített pamutszövet borítja, ami bírja a gyűrődést, ha netán aszfalttal találkozna.

Rugalmas Omega protektorok védik a Hoodiz viselőjét. A könyök- és vállprotik helyzete állítható, hogy testalkattól függetlenül óvják a motorost, és gerincprotektorral is kiegészíthető a szett

Noha most dúl a cidri odakint, a hosszúujjú felső nyáron is ideális viselet, ugyanis a Bering-mérnökök elmondása szerint kiváló szellőzésű, akkor sem sülsz meg benne, ha a legnagyobb kánikulában araszolsz a kocsisorok között. Mivel a pamut nem vízálló, érdemes kiegészíteni a szettet egy ülés alatt elférő, vékony esőruhával, és így tavasztól őszig bármikor motorra pattanhatsz a stílusos pulcsiban, akkor is, ha éppen nincs kéznél a motoros kabátod.

Menő lett a dugattyús változat!

Bering Hoodiz – műszaki jellemzők:

Alapanyag: aramidszál-erősítésű (kevlár) pamut hálós, nyári béléssel

Védelem: OMEGA állítható magasságú CE könyökprotektorok, OMEGA CE vállprotektorok és hátprotektor-előkészítés

Méret (női): T0 és T6 között, (férfi) S-től 4XL-ig

Forgalmazó: Fokt Motor

Képek: Bering, (X) – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz