Már csak egy nap maradt: motoros felszerelések akciója december 31-ig

Már csak egy nap maradt: motoros felszerelések akciója december 31-ig

- Kategória: Hírek

Végéhez közeledik az év és a decemberi motorosruha-akció is, melyben csizmától a sisakig mindent megtalálsz, és akár féláron veheted meg a minőségi felszereléseket.

Készülj velünk a következő motoros szezonra! – csábít a Fokt Motor csapata, s hogy könnyebb legyen a felkészülés, az év utolsó napjain is komoly kedvezménnyel kínálják motoros ruháikat, kiegészítőiket.

Motorosruha-akció december végéig a Fokt Motornál

Természetesen részt vesz az akcióban a Bering termékek nagy része, beleértve a légzsákos mellényeket is, csakúgy, mint a Trilobite motoros farmerjei, melyet mi is több szezonon át teszteltünk.

Csizmától a sisakig – mindent megtalálsz az akcióban, ami a motorozáshoz kellhet, beleértve – az általunk is használt – Trilobite farmert

Szintén megtalálod a Segura cordura- és bőrruháit, sőt a Shark sisakok mellett a menő iridiumos plexik is komoly kedvezménnyel kaphatóak.

Természetesen a visszacsukódás-gátló is „alapáras” a Shark Evojetben. Csak nemrég jelent meg a Shark újdonsága, ennek dacára az Evojet is komoly, 15 ezer forintos kedvezménnyel kapható december 31-ig

Emellett Daytona csizmák, cipő- és csizmaápolószerek, tartalék koptatók stb., Bagster túrafelszerelések és a Hepco&Becker termékei jobb áron elérhetőek, de már csak a készlet erejéig, illetve december 31-ig.

Nemcsak a Gore-Tex csizmák vagy sisakok, hanem a kiegészítők is részt vesznek az akcióban, mint például az iridiumos plexi, a csizmakoptató és a lábbelik ápolószerei

Az üzlet ma délután hatig tart nyitva, de a webshopból egészen holnap estig rendelhetsz, ha megtetszett valami az akciós kínálatból. Boldog új évet kíván minden motorosnak a Fokt Motor csapata, és január 5-től, azaz jövő hét keddtől újra várnak mindenkit üzletükben.

Képek: Fokt Motor, (X) – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz