Napok alatt összegyűlt a pénz a mentőmotorosok új Hondájára

Napok alatt összegyűlt a pénz a mentőmotorosok új Hondájára

- Kategória: Hírek

Többször bizonyították már a motorosok, hogy igenis összefognak a bajban, és most is így történt: az adakozásra buzdító cikk után annyian jelentkeztek, hogy két nap alatt összegyűltek a hiányzó forintok. Köszönjük mindenkinek!

 

Nemrég olvashattátok nálunk, hogy alaposan megszaporodtak a Magyar Mentőmotor Alapítvány teendői, hiszen a motorosok –  az életmentés mellett – a COVID-szűrésből is kivették a részüket. Ez azonban csak tavasztól őszig megy kétkeréken, ezért kölcsönkaptak egy hibrid Honda Jazzt, ami nagy rakterével – és persze karosszériájával – praktikusabb a téli munkanapokon.

Újabb járművet vásárolhat a Magyar Mentőmotor Alapítvány

Napok alatt kiderült, hogy a fürge kisautó gyakorlatilag tökéletes a feladatra, így kölcsönidőszak után is szüksége lesz rá az Alapítványnak, valamint a Szolgálatnak, így aztán november végén az Alapítvány közösségi adománygyűjtést indított: Így próbálták összegyűjteni az autó árának egy részét, hogy azután saját forrásaikkal kipótolva megvásárolhassák azt.

A gyűjtés „főszereplője”, a COVID elleni közdelemben használt Honda Jazz

A gyűjtést eredetileg 60 naposra tervezték, azzal számolva, hogy ha csak 500 ember melléjük áll, már sikeres lehet a kezdeményezés, azaz elérik a megcélzott összeg 90%-át.

Nos, meglepetésre a cikk születése után mindössze két nappal (!) összegyűlt a pénz, mivel a felhívásra több tucatnyian csatlakoztak a korábbi, nagyjából háromszáz adakozóhoz. Köszönjük mindenkinek az adományokat és a Magyar Mentőmotor Alapítvány tagjainak, hogy munkájukkal nap mint nap életeket mentenek!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz