Padlásszoba a motoron

Padlásszoba a motoron

- Kategória: Karbantartás
0

Utolsó este lázas pakolás folyik, a dobozok már nyakig telerakva, miközben a holmik fele még a földön hever… Ismerős a helyzet?

A Moto-Detail megoldása segít abban, hogy a nagy terjedelmű, de kis tömegű tárgyakat ne kelljen a dobozokba zsúfolnunk. A felső dobozra rögzíthető sátortartó alkalmas lehet – eredeti, nevéből is adódó felhasználásán felül – hálózsák, ruhazsák, vagy bármilyen kis tömegű, vízhatlan csomag rögzítésére.

Fontos, hogy csak kis tömegű rakományt helyezzünk a rácsra, hiszen a motor súlypontját alapvetően befolyásolja a magasan rögzített csomag

A konzolt négy darab hatos csavar tartja (érdemes leszereléskor jól megőrizni őket, ugyanis a rács belső furata nem hagyományos menetemelkedésű!), a dobozon belül szinte nem is látszik, és az elegáns megoldásnak köszönhetően kívülről sem láthatóak a rögzítőelemek.

Hatos imbuszcsavarok rögzítik a konzolt, az alátét felhelyezése több mint fontos részlet

A mindössze harminc euróba kerülő megoldás praktikus kiegészítő lehet olyan túrákon, ahol sátrat is kell szállítanunk, vagy várhatóan olyan csomagunk lesz, melynek szélessége meghaladja a dobozok belméretét.

Kényelmes motor, elegendő csomagtér és egy térkép: nagyjából ezek a motoros túrázás alapkövetelményei

A csomagok lefogatásának legegyszerűbb módja a gumipók, azonban a nagy tempónál keletkező légellenállás miatt inkább javasolt egyszerű racsnis, vagy klipszes gurtnival lehúzni a szállítandó holmikat.

4sr HUngary