Soha többé motormosás!

Soha többé motormosás!

- Kategória: Ajánló, Cikkek, Hírek, Karbantartás
4

Hazaérsz a koszos, sáros motorral, megnyomsz két gombot, és a vas máris ragyog? Lám, ez a jövő…

Az ember szeret elpepecselni a gépén, de vannak olyan napok, amikor jobb lenne, ha egy szempillantás alatt simán csak tisztává válna, minden nyűg és elfoglaltság nélkül. Erre nyújt megoldást a motormosó állomás:

Nincs több kérdés, Moto Wash Stationt minden benzinkútra! További infó a berendezésről – az első automatikus motormosó állomás.

 • babeneba

  Mindig is foglalkoztatott, hogy mi lesz a motorral, ha a beninkúton forró blokkal, izzó kipufogóval beállunk a hidegzuhany alá? Van valakinek tapasztalata?

  • KutyaZX14

   Kár aggódni, mert esőben motorozva ugyanez történik, csak nem forró, hanem tényleg hideg vízzel. Ha nem levegős a géped, aligha fogja megviselni. A kipufogó más tészta, de a vékony falú leömlők viszonylag hamar lehűlnek – ha félted őket, várj 10-15 percet leállítás után mosással.

   • babeneba

    Köszönöm, megnyugtattál!

 • Jani55

  Engem sokkal jobban aggaszt, hogy a nagynyomású víz bemegy a kosszal együtt a szimeringek, az “O”gyűrűk alá és mivel kijönni sem tud, nagyobb lesz a korróziós kár, mint a szép tisztán csillogó motorom látványának “élvezete”. Én inkább csak hagyományos módon tisztítom a motorom és nem zavar, ha kicsit koszos, vagy olajos a lánc környéke…