EICMA: Ezt az öt motort várjuk legjobban!

EICMA: Ezt az öt motort várjuk legjobban!

- Kategória: Hírek

Jövő héten nyitja kapuit az év legnagyobb motoros seregszemléje, az EICMA. Az ígéreteket látva úgy fest, az utóbbi évek legdurvább felhozatala várja a látogatókat…

 

A közelgő megnyitó kapcsán kimazsoláztuk az öt legérdekesebb gépet, melyeket a milánói kiállításon mutatnak be.

  1. BMW S 1000 RR

Átdolgozott idomzat, lámpatest, erőforrás és lengőkar – ezek a 2018-as BMW S 1000 RR legfeltűnőbb újításai. Egyelőre csak a kémfotó áll rendelkezésre, de német lapinformációk szerint 200 lóerő feletti teljesítmény, 115-120 Nm-es forgatónyomaték és mesze 200 kg alatti tömeg jellemzi majd a gépet.

BMW S 1000 RR – 2018

2. Yamaha Ténéré 700

Néhány szerencsés pilóta már tesztelhette is a japánok újdonságát, mely elődeihez hasonlóan soros, kéthengeres erőforrást kap, ám sokkal könnyebb és kifinomultabb lesz azoknál, teljesítményét pedig 75-85 LE közé saccolják. Igazi ralimotor – már alig várjuk!

3. KTM790 Duke

A vadonatúj, soros, kéthengeres erőforrás köré épített gépet úgy jellemezték a gyárban, hogy a „jövő motorkerékpárja.” Állítólag a vezetéssegítő rendszerek eddig nem látott, egészen új nemzedéke mutatkozik be a gépen.

4. Yamaha Niken

Négy teleszkóp, két elsőkerék és háromhengeres, soros erőforrás – ezek a rendhagyó Niken ismérvei. A Yamaha megtette az első, fontos lépést, hogy újraértelmezzék a motorozást.

5. Ducati Multistrada 1260

A Diavel még erősebb és nyomatékosabb erőforrását kapja meg a legnagyobb Multistrada, emellett olasz pletykák szerint a megjelenése is változik, hogy még jobban elkülönüljön a család többi tagjától. Teljesítménye várhatóan 160-170 lóerő, míg forgatónyomatéka 125-130 Nm lesz.

Újdonságokból tehát nem lesz hiány, szóval tartsatok velünk – hétfőtől folyamatosan jelentkezünk a 2018-as modellek részletes bemutatóival!

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Balázs Buza

    Az új Intrudert nem???    Báwááháháháháhá, csak vicceltem, azt a borzadványt senki sem várja XD

Válasz