Jövőbe mutató gép a Honda standján

Jövőbe mutató gép a Honda standján

- Kategória: Hírek
3

Egy lenyűgöző újdonság várta a Milánói Motorkiállítás látogatóit: a Honda koncepcióját a márka római K+F központjának mérnökei dolgozták ki, csakúgy, mint a márka nakedjeinek jelenlegi formaterveit meghatározó Neo Sports Cafét.

Az újonc afféle „Sport Endurance” élt ad az eredeti, 2015-ben bemutatott CB4 Conceptnek, teljesen új irányzatot, stílust meghonosítva a café racerek világában. A fekete fényezés és az elegáns, egyszersmind sportos külcsín minden tekintetet magára vonz, de a jellegzetes vonalak alatt megbúvó, ultramodern műszaki alapokat is engedi érvényesülni.

Honda CB4: generátor a fejidomban

Ez utóbbi része a burkolatba integrált tréfás részlet, a mozgó lapátkerék, amelyet menetszél hajt, s a digitális műszeregység működtetéséhez szükséges áramot hivatott termelni.

Az okostelefonokkal és egyéb eszközökkel társítható képernyő állandó mobilkapcsolatot biztosít, nem mellesleg navigációs rendszerként is működik és vészhívások indítására is alkalmas. Szokatlan, ugyanakkor megnyerő gép lett a Honda CB4 – nem leszünk elkeseredve, ha tényleg ilyenek lesznek a jövő sportmotorjai.

 • gesszti

  Ez szép motor? Nem kicsit gagyi. Minek az a ventilátor oda? Tök jó lesz takarítani, amikor centi vastagon száradnak rajta a repcebogár belsőségek. Hátsólámpa? Biztos “jól” fog látszódni egy belvárosi forgalomban. Rendszámot hova teszik? A sofőr hátára? Vagy ezt már direkt csak szobadísznek készítik?

  • Janó

   Mondd valamit az a szó, hogy ‘koncepció’? 😉

   • gesszti

    Mond, de az én szótáramban nem a “használhatatlan, ormótlan vacak” leírás van utána. Egy ilyen csökevénnyel kit akarnak megszólítani?