Vadonatúj Google-fejlesztés motorosoknak!

Vadonatúj Google-fejlesztés motorosoknak!

- Kategória: Kiemelt cikk
5

Miután néhány nappal ezelőtt a Waze készítői bejelentették, hogy immáron motoros mód is elérhető, majd nem sokkal később az alkalmazás tulajdonosa, a Google is lépett – ők is nekünk kedveskednek egy fontos újítással.

Elsőként Ázsiában, a motoros közlekedés Mekkájában vetették be a legújabb Google Maps-változatot, amiben immáron egy kifejezetten motorosok számára fejlesztett rész is szerepel – innentől tervezhetnek a felhasználók kétkerekűekre szabott feltételekkel is. A 9.67.1 verzió egyelőre még nem elérhető világszerte, de a fórumokon máris sokan jelezték, hogy örülnek az újításnak, és szívesen látnák más földrészeken is. Nem csoda, hiszen ezáltal az alkalmazás olyan útvonalakat ajánlhatna nekik, ami sok esetben autóval csigalassú, ezért eddig fel sem merült, viszont a karcsú és fürge motorokkal értékes perceket spórolhatunk vele.

A hagyományos navigációs készülékeket immáron motoron is felválthatja a telefonról működő, valósidejű információkkal is szolgáló online verzió

Google Maps és Waze motorosoknak!

Addig is, míg itthon elérhető lesz a Google Maps motoros változata, érdemes kipróbálni a Wazét, hisz’ ez már Magyarországon is használható motoros módban, ami egyaránt előny az applikáció készítőinek és a felhasználóknak: mindkét fél pontosabb adatokat kaphat, s végső soron a közlekedők gyorsabban érhetik el céljukat.

Mi a teendő, ha Te is használni szeretnéd? Nos, elég csak letölteni az alkalmazásokat, beállítani a motoros üzemmódot, és élvezni a naprakész technika nyújtotta előnyöket. A programok elérhetők a Waze honlapjánilletve a Google Playben/AppStore-ban.